Bildirim
bu hızla şikayet etmeye devam edersem başıma bi olay gelir mi? anket
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

bu hızla şikayet etmeye devam edersem başıma bi olay gelir mi? anket
(En Son Oy Tarihi: 14.6.2016)
Giriş
-
olun insallah demeye dilim varmiiiii lilili
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hanimteyze
olun insallah demeye dilim varmiiiii lilili
Senden nefret edeyim diyorum, içimden bir ses güzel bir insan diyor.
İçimdeki ses doğru mu söylüyor ?Pastilim ağzımda -
quote:
Orijinalden alıntı: turbolinea
10 kişiye su ana kadar ceza aldırdım
bu hızla devam edersem ilerde basıma bi iş gelir mi? kurşunlanma ya da oldurulme gibi bi olay gelir mi basıma?
merak ettiyimden soruyorum
Allah aşkına bir kez olsun kendinle ilgili konu açma....havadan sudan bir konu aç....
Cokmus gibi gelmis 10 diyo bi de. Olsa bana olurdu bir sey bu zamana kadar
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Angelo
Cokmus gibi gelmis 10 diyo bi de. Olsa bana olurdu bir sey bu zamana kadar
senin kac?
Saymadım hocam hiç
Hocam nicin yapiyorsun bunlari ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen et sikayeti al basina belayi
Turbo, hakikaten asosyalliğin dibine vuruyorsun . Ne zaman foruma baksan senin açtığın "seninle ilgili" bir konu görüyorum. İçindeki ezilmişliği lütfen bir daha foruma yansıtma. Seninle uğraşmak istemiyorum, cidden kalbini kıracağım.. Eczacı olduğunu hatırlıyorum, birazcık yaşının ve mesleğinin adamı ol. Hala o eski başlıkların, konuların aklımda. Yok 30.000 liralık satış yaptım beni kimse takmıyor yok babam beni sevmiyor, yok hepinizi mahkemeye verdim, yok on kişiyi banlattım. Bir kampanyaya bakar şu forumdan uzaklaştırılman. O yüzden insanları daha fazla zorlama..
Bir de bunu yağlayan tayfa var, vermeyin şuna gazı.. 2007'den beri üyeyim, böyle gereksiz konular açanı görmedim.
Edit: İmla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-194272510 -- 9 Haziran 2016; 23:41:22 >
quote:
Orijinalden alıntı: Kapıcılar Kralı
Turbo, hakikaten asosyalliğin dibine vuruyorsun. Ne zaman foruma baksan senin açtığın "seninle ilgili" bir konu görüyorum. İçindeki ezilmişliği lütfen bir daha foruma yansıtma. Seninle uğraşmak istemiyorum, cidden kalbini kıracağım.. Eczacı olduğunu hatırlıyorum, birazcık yaşının ve mesleğinin adamı ol. Hala o eski başlıkların, konuların aklımda. Yok 30.000 liralık satış yaptım beni kimse takmıyor yok babam beni sevmiyor, yok hepinizi mahkemeye verdim, yok on kişiyi banlattım. Bir kampanyaya bakar şu forumdan uzaklaştırılman. O yüzden insanları daha fazla zorlama..
Bir de bunu yağlayan tayfa var, vermeyin şuna gazı.. 2007'den beri üyeyim, böyle gereksiz konular açanı görmedim.
Edit: İmla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Onları da şikayet edersin, nolacak ki?
Aylen arkanda olduğu sürece ne başına bir şey gelir, ne de sırtın yere gelir...
6 binden fazla sikayetim vardi 200lere düştü. duzeltilecek denmisti ama hala ayni
quote:
Orijinalden alıntı: HAAltuntas
6 binden fazla sikayetim vardi 200lere düştü. duzeltilecek denmisti ama hala ayni
Reissssyaklaşık iki senedir seni görememiştim . Turbo ilk defa bir işe yaradı. Nasılsın? Foruma uzun zamandır bakmamıştım bu ara döndüm..
-
-
vay enayi salierinin adamları kestirdi seni hala salieri bar diyor. -
sağlasın hocam iyiyim sen nasilsin :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- rehberde kaç kişi var nasıl öğrenebilirim
- efexor 150 mg kullananlar
- parmakta dolama patlatma
- kredi kartından para çekilir mi
- 41 kere maşallah ne demek
- prompt mühendisliği
- çay bardağı emojisi
- black friday ne zaman 2025
- discord açıldı mı
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X