Şimdi Ara

Bu hayaller sizce çok mu uzak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle bir Motosiklet almak istiyorum. Yanıma da bir çadır ve gerekli malzemeler. Bir de kulaklık

Ege ve Akdeniz sahillerini gezmek istiyorum. Mesela denize karşı bir yerde durup kulaklığımı takıp müzik dinlemek. Akşam sahil kenarı bir yerde çadırda konaklamak. Katlanır sandalye de alırım mesela balık tutarım.

2-3 gün bir yerde kalıp başka bir yere geçerim sonra. Ne bileyim yani çok mu zor bunları yapmak? Yapılmayacak şeyler mi sizce?

• Neden uzak olsun millet bu dediklerini dilini bile bilmediği yabancılık çektiği ülkelerde yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryad Boudebouz

Neden uzak olsun millet bu dediklerini dilini bile bilmediği yabancılık çektiği ülkelerde yapıyor.

belki düşündüğüm kadar kolay degildir
  • Hoopp bilader çakmağın varmı?
    (3 gün sonra cesedi akdeniz sahiline vurdu)
  • Yapılır ama bence çok gereksiz sahile gidiyonda noluyor bizde gidiyoruz bisey yok deniz iste.

• Paran varsa yap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık kesinlikle Sennheiser Orpheus olmalı.

https://www.cnet.com/news/sennheisers-new-50000-headphone-breaks-the-sound-barrier/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Hoopp bilader çakmağın varmı?

İşte bundan korkuyorum Zaten ömrümüz bitecek illa ki ölücez ama böyle bir ölüm kötü olur. Benim amacım zaten kısıtlı ömrümde gezeyim göreyim. Zaten yaşlanınca yapamayacağız bunları tabii yaşlanacak kadar yaşarsam.

@Salih316
    Karşılayabilirim diye düşünüyorum. Ortalama ne kadar gerekir bir fikrim yok ama karşılayabilirim sanırım.
  • Türk genci tembeldir kanıtlı ssli. Adam bisikletle yapılan şeyleri motorsikletle yapmaya korkuyor.
  • Sabah uyandığında ne motor kalır ne çadır
  • Bana pek uzak değil hayatımın bir kısmını böyle yaşadım gayet eğlenceli bir çok yerde kamp yapmışlığım vardır çadırım ve malzemelerim hala duruyor ama artık vakit bulamıyorum

Kafa dengin 1 2 arkadaş ile cidden çok güzel oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Potansiyel Ölücü

Türk genci tembeldir kanıtlı ssli. Adam bisikletle yapılan şeyleri motorsikletle yapmaya korkuyor.

Merak ediyorum eğer cevap verecekseniz lütfen dürüst olun. Hayatınızda kaç KM bisiklet sürdünüz? Aktif olarak bisiklet kullansaydınız dediklerimi bisikletle yapmanın zor olduğunu anlardınız. 7-8 KM mesafeye gitmeyeceğim şehir değiştireceğim. Vaktimi yollarda harcamak kendimi yormak yerine Motosiklet daha mantıklı. Ayrıca bunun dağ bayırı var yokuşu var, otobana çıkacaksın daha bir sürü şey. Çok zor bisikletle.

Korku da hiç yapmadğım için. İlla ki bilmediğim şeyler vardır. Ülkemiz malum gece uyurken öldürürler beni para eden şeyleri de alıp kaçarlar. Tek korkum bu.

@Mantarın Başı
    Ben de ondan korkuyorum işte
    @FelixVinci
    Ben Motosikletle istiyorum. Otostopla filan olmaz rahat edemem.
    @Treth
    Yapmaya değer mi sizce? Siz yer olarak nereleri seçiyordunuz?

• Illa motor olmasinada gerek yok kardeş abim ve bahsettigim interrail topluluğu otostop ile şehir şehir geziyolar

• Kız başına motoruyla Türkiye'den yola çıkıp dünyayı gezenler var. Onlar da çadırlarında kamp kuruyorlar. Sen neden yapamayasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

Kız başına motoruyla Türkiye'den yola çıkıp dünyayı gezenler var. Onlar da çadırlarında kamp kuruyorlar. Sen neden yapamayasın?

Öldürülme tehlikesi var
  • quote:

amskskaoqqoqlxmmxzms

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleWorld

quote:

Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

Kız başına motoruyla Türkiye'den yola çıkıp dünyayı gezenler var. Onlar da çadırlarında kamp kuruyorlar. Sen neden yapamayasın?

Öldürülme tehlikesi var

Öldürülme tehlikesi her yerde var. Belki Türkiye'de daha çoktur. Korkarak da yaşanmaz ki kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: LittleWorld

quote:

İşte bundan korkuyorum Zaten ömrümüz bitecek illa ki ölücez ama böyle bir ölüm kötü olur. Benim amacım zaten kısıtlı ömrümde gezeyim göreyim. Zaten yaşlanınca yapamayacağız bunları tabii yaşlanacak kadar yaşarsam.

@Salih316
    Karşılayabilirim diye düşünüyorum. Ortalama ne kadar gerekir bir fikrim yok ama karşılayabilirim sanırım.

Hocam çok tutacağını sanmıyorum, belki şuan harcadığından bile az harcarsın

İmkanın varsa yap bence

• Bende böyle yaşam meraklısıyım , daha özgür geliyor . Fakat TR şartları beni biraz ürkütüyor o kadar ... İsviçrede yaşasaydım hayal olmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihErayK

Bende böyle yaşam meraklısıyım , daha özgür geliyor . Fakat TR şartları beni biraz ürkütüyor o kadar ... İsviçrede yaşasaydım hayal olmazdı.

ewed haklısınız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.