Bilgisayar yönetim panelinden sistem hatalarına baktım hatalar şunlar:
Cardex hizmeti aşağıdaki hata nedeniyle başlatılamadı: Halen varolan bir dosya oluşturulamaz. (bu hatadan 20 küsürtane var)
display öğesindeki \Device\Video0 aygıtının nv4_disp sürücüsü sonsuz döngüye girdi. Bu, genellikle aygıtın kendisinde bir sorun olduğunu veya aygıt sürücüsünün donanımı hatalı programladığını gösterir. Lütfen sürücü güncelleştirmeleri için donanım aygıtı üreticinize başvurun.
Gözatıcı hizmeti, \Device\NetBT_Tcpip_{6915BE7C-2684-426C-9146-7A727D796695} ulaşım hizmeti üzerinden yedek listeyi almayı birçok kez başaramadı. Yedek gözatıcı duruyor.
\Device\CdRom0 aygıtında bozuk bir blok oluştu.(bu hatada 20 küsürtane çıktı)
{D6015EC3-FA16-4813-9CA1-DA204574F5DA} sunucusu belirtilen zaman aşımı süresi içinde DCOM'a kaydolamadı.
Hata uygulaması assassinscreed_dx9.exe, sürüm 1.0.0.1, hata modülü assassinscreed_dx9.exe, sürümü 1.0.0.1, hata adresi 0x006267b9.
Askıda kalan uygulama wmplayer.exe, sürüm 11.0.5721.5145, askı modülü hungapp, sürüm 0.0.0.0, askıda kalma adresi 0x00000000.
bu hatalar va bu hataların yorumu nedir acaba bu hatalardan dolayımı oyunlar donuyor? üstadların yorumlarını bekliyorum teşekkür ederim şimdiden.
ve bilgisayarı açtığımda mark load nt driver diye bi uyarı çıkıyor. bu nedir bilen varmı??
sistemi topladığımda ilk 2 ay kusursuz tüm oyunları oynayabiliyordum fakat birden oyunları açınca grafik hataları donmalar olmaya başladı. ramleri işlemciyi ekran kartını kontrol ettim ne tozlu nede başka bi sorun var. sıcaklıkları normal sadece core 56 dereceyi buluyo bazen ama onuda fan performansını %100 e çıkarıp 45 dreceye kadar düşürebiliyorum. ekran kartını güncelledim olmadı format attım olmadı. gene devam ediyor. yukarıda yazdığım şeylerden dolayı bu sorunlar olabilirmi? teknik kısıma yazdım ama pek cevap yazan olmadı bide şansımı burada deniyim dedim. lütfen yardım ederseniz sevinirim.
sen bilgisayarı ne zaman aldın kardeş ?
3 ay olmadı daha
mark fun load nt driver error hatası gigabyte anakartın overclock programı var easy tune diye o program bazen başlayamıyor o hatyı onun için veriyor o programı kaldırırsan sorun çözülür dogru dürüst bir işe yaradığı yok zaten diğer hatalara gelince bu tür hatalar herkesin bilgisayarında oluyor o kadar takma kafana bir tek şu hata biraz önemli ekran kartı ile alakalı bir hata display öğesindeki \Device\Video0 aygıtının nv4_disp sürücüsü sonsuz döngüye girdi. Bu, genellikle aygıtın kendisinde bir sorun olduğunu veya aygıt sürücüsünün donanımı hatalı programladığını gösterir. Lütfen sürücü güncelleştirmeleri için donanım aygıtı üreticinize başvurun. bu bile arasıra olabilir onun için sorun yoksa takma kafana biraz yenisin herhalde bilgisyar işlerinde zamnla alışırsın diğer hatalar senin yaptığın şeylerden kaynaklanan program hataları