Şimdi Ara

Bu hata nedir ve nasıl çözülür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu hata nedir ve nasıl çözülür ne olur yardım edin

bu hata yüzünden nerdeyse her hafta format atıom
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• tam okuyamıorum ama orada dma controller fail vermiş gibi gözüküor hardiskin hata verior bios update yapp olmazsa hardiskin ölmüş gibi gözüküor
  • Bu sorun genellik anakart hatası olarak gözüksede problemler genellikle RAM lerde çıkıyor ,RAMleriniz çift ise tek tek dönüşümlü olarak deneyiniz eğer ki tek modül ise çevreden aynı özellikler RAM bulup deneyiniz...
  • biosunuzu sifirlayin.
  • biosu sıfırlıyom fakat olmuyo bios pilini fln da çıkarıom sonra takıom yine aynı hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rampage77

biosu sıfırlıyom fakat olmuyo bios pilini fln da çıkarıom sonra takıom yine aynı hata

RAM lerde değişim veya dönüşüme gidin birçok kişide bu hatanın ram hatası olduğunu gördüm.
  • tam okunmuyor ama orada dma yazıyorsa her parçadan olabilir sisteminizde anakart işlemci bir tane ram ve varsa ob ekran kartı takarak deneyin
    aynı hatayı alacakmısınz almazsanız diğer bileşenleri teker teker deneyerek sorunu bulabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bios update yazmanı gelmiş ama dma kısmı okunmuyor gercekten hdd wipe atmalısın diye düşüüyorum. wipe hirens boot cd içinde var kardeş.
  • Aynı sorunla daha önce de karşılaşmıştık. Sorunun büyük ihtimal ramlerden kaynaklanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.