Şimdi Ara

bu hata neden gelir palit 9800se

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle bui şe şu linki okuyarak başladım.en altta benim mesajım var bakmak isteyen olursa işte link

http://forum.donanimhaber.com/m_5579103/tm.htm

baktım ki bir arkadaşımız r360 gpu su olan 9800pro yu xt yapmış.bir arkadaşımızda r350 lerde xt oluyor demiş.bende denemek istedim ama load bios diyorum sonrada programı tıklıyorum şöylebir hata geliyor.
    ayrıca benim palit9800se@pro kartımı xt yapsam bir işe yararmı farkını gorurmuyum.

işte hata resimi

• Hocam orda yazanın türkçesi kartda bulunana bios ile yüklemeye çalıştığın bios aynı diyor. O yüzden öle bi mesaj almışsın.
    Doğru biosu yüklemeye çalıştığına eminmisin?
    Birde benim bi arkadaşta aynen 9800SE yi XT ye modlamaya çalışmıştı ama bios olmuyo felan demişti o yüzden olabilir. Ama emin dğilim.
  • valla birkez yüklemeyi başardım restart computer yadı ama tırstım eski biosu yuklemek istedim yine hata verdi restart attım makina açıldı ama yine se yani biosu yuklememiş
  • 9800se ile 9800xt nin saat frekansları bibirinden farklı.

Sadece bununla bitmiyor elinizdeki ürünün ram markası kaç ns olduğunu bilmeniz gerekiyor.

BU ADRESTEN XT'YE AİT KARTINIZLA UYUŞAN DOĞRU BİOSU ÇEKİN

Çektiğiniz biosu.

ATI Radeon BIOS Tuner (RaBiT) ile editleyin.

Rabiti açıp elinizdeki 9800se biosu ile yeni yükleyeceğiniz 9800xt biosunun aynı olması gerekiyor.

Örnek resimde 9800xt biosu açılmış 9800se de tv on ve tv init mode nasıl seçilmiş ise
    yeni çektiğiniz 9800xt biosunu da aynı şekilde editleyip farklı bir isim ile kayıt edin ve sonrasında
    bu biosu flashlayın.

Elinizdeki 9800SE PAL seçilmiş ise yeni çekilen 9800XT biosu da o şekilde ayarlanmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 28 Ocak 2006 1:37:03 >

• eve gidince bir deniyce bakalım olucakmı.diyelimki yukledim biosu açmadı kart.gerçekten pcı ekrankartı ile makinayı acıp tekrar eski biosumu yükleyebilirmiyim
  • beyler ben yapamadım gitti benim bios bilgilerini yolluyom bir bakın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sparkle 8800gt bu sisteme olur mu?
    14 yıl önce açıldı
    Bu Ramler Sahte mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.