Bildirim
Bu hasardaki araç alınır mı sizce?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
alınmaz. araba bildiğin pert. takla atmış olabilir.
-
Tamam..taklacı arıyoz zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
35 binlik araba için tramere mesaj bile atmam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
35 bine kıyarım tramere kıymam mı
Yanlış anlmayın ama yıllar önce hurdaya gitmesi gereken bir aracın kullanılması bile başlıbaşına bir problem.
Kazalar 2012-2011 yıllarına ait, aracın kondisyonu düzgünse alınır.
Aksi takdirde güvenliği düşünüyorsanız pek düşünmeyin.
-
Katılıyorum size,ancak şartlar ve bütçe durumları buna mecbur tutuyor..bu şekilde ayrıca tek değişeni var mış,zaten birine acemilik atması için düşünüyoruz..bakalım,içimize sinerse alacağız artık..
Ondan değilde 35 binlik araçtan ne bekliyorsun. Benim beklentim yürür motor iyi olsun yeter. Pertte olsa km düşürülmüşde olsa fark etmez. Geçen bende uno baktım 98 model 220 binde sence km orjinalmi? Bence değil
Şakamı yapıyorsuuz?totalde 2000 tlyi gecmeyen hasar kaydını siz kayıtmı sanıyorsunuz?simdi bir kapı boyamaya 5000 yazlıyor..
Motoru yürürü sağlamsa, şasede ve alt kısımda paslanma yoksa alınır. Bu yaştaki arabada illaki boya değişen olacaktır ki gözükürde bir şey yok.
Çok beklentim yokta, bahsettiğim arabanın tabanı,çamurluk kenarları çürümüştü,motor yürüyenle iş bitmiyor ki..neyse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 8 Kasım 2021; 21:34:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X