Şimdi Ara

Bu hareketten sonra ne yapılmalı yardımmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öncelikle kendimi biraz tanıtayım sosyal hayat var ortam var ama okulun en popüler tayfaları arasındada yer almayız arkadaşlarla kafamıza göreyiz gel gelelim mevzuya.

Bugün okulun kantınınde oturuyoruz malum final haftası herkez sınavda ben züürt olduğumdan erken çıktım kantinde oturuyorum arkadaşları bekliyorum elimde sigara balkona çıktım kantinde 3-5 kişi var balkonda tek ben.
    2-3 Dakika sonra abartısız okulun en güzel ve havalı kızı ağlayarak kantine geldi baktım beni görünce durdu yanıma yürümeye başladı muhabbet aynın şu şekil oldu.

-Ateş verirmsim
    +(Cevp vermeden çakmağı yaktım uzattım)
    -Saol (dedi ve yanıma oturdu ama diğer masaların hepsi kirli olduğu için oturdu tahminimce yani benden etkilendiğini felan zannetmiyorum)

Kız ağlamaktan gözleri kıpkırmızı olmuş bir sigarayı bitirince diğer dalı çıkarttı bende o istemeden çalmağı çıkartıp yaktım hemen.

Ondan sonra dayanamadım sordum ya ben seni bir arkadaşım vesilesi ile tanıyorum ne oldu bu kadar üzülecek belki yardımcı olurum dedim. Kız boş ver ya seninde canını sıkmayayım felan dedi lafını bitirdiği gibi kılkuyruk bir tip daldı balkona topsakal küpe şekil bir gömlek ben zaten ayar oluyodum bu çocuğa. Geldi yanımıza kızı tuttu kolundan 'yürü lan' dedi. Ben 19 yaşıma geldim bir kıza lan demedim dememde diyenide sevmem. kız tamam sigarayı bitirim bekle 2 dakika be felan dedi çocuk yok diyo ondan sonra kızı omuzundan tuttu duvarın oraya çekti sıkıştırdı bildiğin işkence ediyo sanki köşede. Tuttum bunu geri ittim düşücekti düşmedi sınırlendi yanındaki sandalyeyi aldı bana doğru ne diyosun lan sen diye fırlattı. ben kendimi savunmak için elimi kaldırdım ama şansa sandalyeyi havada yakaladım ve 2 saniye beklemeden geri fırlattım dudağı patladı galiba. Baktim bizimkiler sınavdan çıkmış geliyolar. ne oluyo felan diye geldiler yanıma çocuğu yerden kaldırdılar hala bana tehtid yağdırıyor ben gene giricektim ama arkadaş tuttu çocuğu yürü git lan öldürtücenmi kendini felan dedi yolladı çocuğu. Ben kızın yanına gittim bişiyin varmı felan dedim. Kızda ya keşke sen karışmasaydın başın ağrayacak şimdi dedi ve gitti.

Valla ne diyeyim o an sandalyeyi havada tutup geri fırlatınca çocuğun dudak patlayınca kendimi kahraman filmlerinde felan sandım hafiften gaza geldik bir an Polat Alemdar triplerine felan giricektim adeta çocuk öyle ağız burun kan içinde kantınden çıkınca havam oldu olmadı değil.

Peki şimdi ben ne yağmalıyım bu havamı popüleriteyi korumam için yarın felan ne yapayım çocupu görürsem yada kızı gorürsem ne diyeyim yazayımmı yoksa arkadaş ayaklarımı yapayım çocuk gelirse gene döveyimmi (ama bu sefer kalabalık glier tahminimce.)

• durumumuz yoktu okuyamadım
  • Ona patronun kim olduğunu göster evlat
  • off filmlerdeki gibi olmuş :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

off filmlerdeki gibi olmuş :d

Bende onu diyorum kendimi Kuzey Tekinoğlu felan sandım la :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Ona patronun kim olduğunu göster evlat

Birader kız o kadar güzelki kıyamazsın ya o derece kıysan bile yaparken zevkten bayılırsın o derece adriana lima 10 ise bence bu kız 20
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEVIDBEKIM

quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Ona patronun kim olduğunu göster evlat

Birader kız o kadar güzelki kıyamazsın ya o derece kıysan bile yaparken zevkten bayılırsın o derece adriana lima 10 ise bence bu kız 20

smiley hatası hocam ben dövdüğün çocuktan bahsediyorum sonuna bu gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O çocuk seni fena benzetir demedi deme.

Ayrıca tanımadığın bir kız için kendini boşuna tehlikeye atmışsın 2 gün sonra seni unutup gider dayağı yediğinle kalabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verecek

• quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

durumumuz yoktu okuyamadım

• Zerre umurzamiyormus gibi hayatina devam et. Kiz bu yaptiginin karsiligini unutmaz ve o sana gelir. Eger sen bir sey der veya adim atarsan sanki olaya dahil olmak istiyormussun gibi gorunur kiz da sogur senden. Bekle kiz gelsin.
  • Cıkart vur masaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Zerre umurzamiyormus gibi hayatina devam et. Kiz bu yaptiginin karsiligini unutmaz ve o sana gelir. Eger sen bir sey der veya adim atarsan sanki olaya dahil olmak istiyormussun gibi gorunur kiz da sogur senden. Bekle kiz gelsin.

Hocam uyguladığım taktiği söylemişsin bugün kızı gördüm yine aslında kız sınıfıma geldi konuştuk anlaşıldı muhabbet bak anlatıyorum.

Bu eleman kızı 1-2 defa arabanın içinde öpmeye çalışmış ama kız diyorki ben tamam desem baya bir ileri gidicekti diyor yani sen anla durumu. herneyse yok istemiyorum falan demiş eleman ilk seferde tamam demiş ama başka yerlerdede sıkıştırmaya çalışınca kızda sürekli yok diyince herif artık yeter lan diyo kızı kolundan tutup evden dışarı atıyor. Kızda kız arkadaşları ile konuşurken felan anlatıyor olanları çocuğun ne mal olduğu meydana çıkıyor. Laf kulaktan kulağa tabi çocuk öğreniyor dedikoduları kızın peşine düşüyor. Kantinde sıkıştırıyor kızı bende o anda yetişiyorum olay buymuş. Üzülmüştüm acaba haksız yeremi patlattık herifin dudağını diye ama hak etmiş.

• quote:

quote:

Zerre umurzamiyormus gibi hayatina devam et. Kiz bu yaptiginin karsiligini unutmaz ve o sana gelir. Eger sen bir sey der veya adim atarsan sanki olaya dahil olmak istiyormussun gibi gorunur kiz da sogur senden. Bekle kiz gelsin.

Hocam uyguladığım taktiği söylemişsin bugün kızı gördüm yine aslında kız sınıfıma geldi konuştuk anlaşıldı muhabbet bak anlatıyorum.

Bu eleman kızı 1-2 defa arabanın içinde öpmeye çalışmış ama kız diyorki ben tamam desem baya bir ileri gidicekti diyor yani sen anla durumu. herneyse yok istemiyorum falan demiş eleman ilk seferde tamam demiş ama başka yerlerdede sıkıştırmaya çalışınca kızda sürekli yok diyince herif artık yeter lan diyo kızı kolundan tutup evden dışarı atıyor. Kızda kız arkadaşları ile konuşurken felan anlatıyor olanları çocuğun ne mal olduğu meydana çıkıyor. Laf kulaktan kulağa tabi çocuk öğreniyor dedikoduları kızın peşine düşüyor. Kantinde sıkıştırıyor kızı bende o anda yetişiyorum olay buymuş. Üzülmüştüm acaba haksız yeremi patlattık herifin dudağını diye ama hak etmiş.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: DEVIDBEKIM

quote:

Orijinalden alynty: Kediyeyolgösterenadam

Hocam uygulady?ym takti?i söylemi?sin bugün kyzy gördüm yine aslynda kyz synyfyma geldi konu?tuk anla?yldy muhabbet bak anlatyyorum.

Bu eleman kyzy 1-2 defa arabanyn içinde öpmeye çaly?my? ama kyz diyorki ben tamam desem baya bir ileri gidicekti diyor yani sen anla durumu. herneyse yok istemiyorum falan demi? eleman ilk seferde tamam demi? ama ba?ka yerlerdede syky?tyrmaya çaly?ynca kyzda sürekli yok diyince herif artyk yeter lan diyo kyzy kolundan tutup evden dy?ary atyyor. Kyzda kyz arkada?lary ile konu?urken felan anlatyyor olanlary çocu?un ne mal oldu?u meydana çykyyor. Laf kulaktan kula?a tabi çocuk ö?reniyor dedikodulary kyzyn pe?ine dü?üyor. Kantinde syky?tyryyor kyzy bende o anda yeti?iyorum olay buymu?. Üzülmü?tüm acaba haksyz yeremi patlattyk herifin duda?yny diye ama hak etmi?.

herseye inanma sen yinede.. sarisinsindir esmer çocugu verirler eline dikkat et..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MooNSpeLL_ -- 19 Nisan 2014; 22:15:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

O çocuk seni fena benzetir demedi deme.

Ayrıca tanımadığın bir kız için kendini boşuna tehlikeye atmışsın 2 gün sonra seni unutup gider dayağı yediğinle kalabilirsin.
    quote:

Orijinalden alinti: yürüyenmerdiven

O çocuk seni fena benzetir demedi deme.

Ayrica tanimadigin bir kiz için kendini bosuna tehlikeye atmissin 2 gün sonra seni unutup gider dayagi yediginle kalabilirsin.

+1
  • Mükemmel CSB
  • quote:

quote:

Sen silverin dedigi gibi yinede temkinli ol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.