Şimdi Ara

Bu hangi anime (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kusura bakmayın biri hesabımı kullanıyor gibime geldi ben dünden beri mesaj yazmadım çünküHem bende küpe takıyorumŞimdi emaili şifreyi değiştiriyorum icabına bakcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamlipervane -- 29 Ocak 2008; 13:03:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psikokinezist Sensei

quote:

Orjinalden alıntı: TracyMcRady

Ya bunları alışması gerekiyor artık türk halkının.Küpe takıp sokağa çıkıyoruz sen kzı msın diyorlar.Onu geçtiim parmak arası terlik bile giyemiyoruz.Çok geri kafalı olduk çook

Dostum beğenmiyorsan çek git!Bu tür şeyler bizim kültürümüzde YOK!He dersin padişahlar biri küpe takmış ama?(isimini hatıralmıyorum)O zamanlar kölelerin kulağına küpe takılırmış.Oda ben Allah'ın kölesiyim anlamında takıyormuş.O zamanın şartları böyleymiş.Kimse diyemezki ben o anlam için takıyorum.Eğer öyle yapacaksan küpeyi bırak git ibadetini yap!

Dostum hayırdır ne zamandan beri İran'daki devrim muhafızlarının yerini almaya başladın bakayım sen?!...
    Sana mı sorcak adam küpe takıp takmayacağını?... Senin savunduğun türbanlıları da ben istemiyorum bu ülkede ama beğenmiyorsan çekin gidin demiyorum onlara...
    Benim saçım da çok uzun ve birden fazla küpem ve pearcingim var... Sen sıkıyorsa bana çek git de bakayım bu ülkeden...!!!

Sen Osmanlı'dan örnek veriyorum diyosun Padişahın küpe takmasına... Biraz daha tarih araştırmamış olman senin cahilliğin... Binlerce sene öncesinden bu yana benim Atalarım (Oğuzlar , Özbekler , Moğollar... vs...) sürekli küpe takar ve uzun saç bırakırlar... Kımız ve şarap içerler...

Ne demek bizim kültürümüzde YOK demek.... Sen bizim kültürümüzü öğren öyle burada yazı yaz...

Onun için dediğn laflara dikkat et ve destekli salla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikhail Bakunin -- 29 Ocak 2008; 12:40:25 >

• Dostlar konu dağıldı ban gelmeden bitirelim bence ne dersiniz ?
  • Arkadaşlar ben yazmadım o mesjaı hem benimde küpem varAyrıcana ayrıcana ben dünden beri mesaj yazmıyorum bi kereHem Mikhail,ben araştırmadan öyle aptalca bir şey diyemem çünkü senin de dediğin gibi çok öncesinden beri var.Ha beni sinirlendiren şu kim yazmışsa doğru kısmını yazmamış.Bazı kişiler sırf batı özentiliğinden bunu yapıyor.Ayrıcana belirteyim bende küpe takıyorum.Ama piercingle yapamam delemem ben bir yerlerimi tamam kulak delik ama

• quote:

Arkadaşlar ben yazmadım o mesjaı hem benimde küpem varAyrıcana ayrıcana ben dünden beri mesaj yazmıyorum bi kereHem Mikhail,ben araştırmadan öyle aptalca bir şey diyemem çünkü senin de dediğin gibi çok öncesinden beri var.Ha beni sinirlendiren şu kim yazmışsa doğru kısmını yazmamış.Bazı kişiler sırf batı özentiliğinden bunu yapıyor.Ayrıcana belirteyim bende küpe takıyorum.Ama piercingle yapamam delemem ben bir yerlerimi tamam kulak delik ama

Haydaaa... O kadar Cafe Anime'de muhabbet ediyoruz ben de şaşırdım öle yazmana ona karşılık yazdım... Yahu sen de dikkat et değiştır şifreni filan , kimseye de verme...

Aramızda birbirimize düşürmeye çalışan hainler var demekki dikkat edelim arkadaşlar...

Kalbinin kırdıysam kusura bakma...

• Bende korktum birden alevlenince ortalık demin dedim bitirin tartışmayı
  • Yok hacı kalp kırmak falan değil gerçekleri söylüyorsun.NEyse ben kaçtım beyler gelcem birazdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mikhail Bakunin

quote:

quote:

Ya bunları alışması gerekiyor artık türk halkının.Küpe takıp sokağa çıkıyoruz sen kzı msın diyorlar.Onu geçtiim parmak arası terlik bile giyemiyoruz.Çok geri kafalı olduk çook

Dostum beğenmiyorsan çek git!Bu tür şeyler bizim kültürümüzde YOK!He dersin padişahlar biri küpe takmış ama?(isimini hatıralmıyorum)O zamanlar kölelerin kulağına küpe takılırmış.Oda ben Allah'ın kölesiyim anlamında takıyormuş.O zamanın şartları böyleymiş.Kimse diyemezki ben o anlam için takıyorum.Eğer öyle yapacaksan küpeyi bırak git ibadetini yap!

Dostum hayırdır ne zamandan beri İran'daki devrim muhafızlarının yerini almaya başladın bakayım sen?!...
    Sana mı sorcak adam küpe takıp takmayacağını?... Senin savunduğun türbanlıları da ben istemiyorum bu ülkede ama beğenmiyorsan çekin gidin demiyorum onlara...
    Benim saçım da çok uzun ve birden fazla küpem ve pearcingim var... Sen sıkıyorsa bana çek git de bakayım bu ülkeden...!!!

Sen Osmanlı'dan örnek veriyorum diyosun Padişahın küpe takmasına... Biraz daha tarih araştırmamış olman senin cahilliğin... Binlerce sene öncesinden bu yana benim Atalarım (Oğuzlar , Özbekler , Moğollar... vs...) sürekli küpe takar ve uzun saç bırakırlar... Kımız ve şarap içerler...

Ne demek bizim kültürümüzde YOK demek.... Sen bizim kültürümüzü öğren öyle burada yazı yaz...

Onun için dediğn laflara dikkat et ve destekli salla...

Senin yazmadığını düşünüyorum ama o arkadaşın için bu nasıl bir mantık demeden edemiyeceğim.(psiko için geçerli miko değil )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheM -- 29 Ocak 2008; 17:01:01 >

• küpeli erkeklere kim ne diyorsa bana da gelsinde desin bakiyim

bende küpeli ve uzun saçlıyım hodri meydan zaten pcim bozuk çatacaksanız bana çatın sinirimi sizden alayım

kendime geleyim

not: bu forumda ki tanıdıklarım üsütüne alınmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pagan_chris -- 29 Ocak 2008; 15:01:50 >
  • Hayır ben geri kafalılıktan bahsediyordum birden hakaret gelmeye başladı şlaşırdım orada bana destek çıkılması gerekirdi bence.Biraz gelişmemiz gerekiyor demek istemiştim ben.
  • quote:

Hayır ben geri kafalılıktan bahsediyordum birden hakaret gelmeye başladı şlaşırdım orada bana destek çıkılması gerekirdi bence.Biraz gelişmemiz gerekiyor demek istemiştim ben.

bu başbakanlan ve cumhurbaşkanıylan zor gelişiriz

ülkeler ilerlemek can atıp ilerliyor biz halen geriliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

quote:

Hayır ben geri kafalılıktan bahsediyordum birden hakaret gelmeye başladı şlaşırdım orada bana destek çıkılması gerekirdi bence.Biraz gelişmemiz gerekiyor demek istemiştim ben.

bu başbakanlan ve cumhurbaşkanıylan zor gelişiriz

ülkeler ilerlemek can atıp ilerliyor biz halen geriliyoruz

doğru söze ne denir.

• Japonyada anadan doğma çıkıp canlı tv showları yapıyorlar. Bizim ülkede sigara içiyo diye One Piece'yi kaldırıyor. ülkenin belki %80-90'ına yakının sigara veya alkol kullandığı bu memlekette sigaranın görüntülenmesine yasak koyan rtükün ben a

Gelecek binyıl içinde acaba Elfen Lied yayınlayabilir miyiz?
  • Söylenebilecek çok shey var ama ban gelmesinden korktuğum için söyleyemiyoruz.Şu anda çok kötü durumdayız herkez bunun farkında ama kabullenmek istemiyorlar.Ağır bi ceza gelmeden susalım derim dostlar.
  • zaten ne kadar güzel anime varsa türkiyede yasak
  • konu çok dağılmış yahu. o resmi benim imzamdan almışsın madem bana sorsanao resmi loguetown dayken çekmiştim. bir de o sigara içen elemanın adı Sanji idi. Sıkı bir One Piece' ciyimdir
  • ya bisi dicem bu anime manga bölümüne acılan topiclerde konu hep dagılıyor arkadas bi bundaki karaker kim bilen varmı diye sormus siz rtük'e ab'ye gitmişsiniz ne alaka....Her konu dagılıyo bi yerden sonra burada
  • evet çabuk cıvıtıyoruz katılıyorum sana
    ama tutamıyoruz kendimizi napalım..
    genede haklısın bencede açılan her konu fazla uçmadan devam etmesi lazım.
  • karakter one pieceden olunca rtük e konunun bağlanması normal aslında
  • donanım habere nasıl upload edıyosun ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.