Bildirim
bu hamster ların cinsi nedir?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
gerek kalmadı suriyeymiş ikiside -
Baya tatlilar masallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dikkat et etrafa tuvaletlerini hemen yaparlar ayrıca sevimliymiş keratalar -
suriye hamsteri bendede vardı , dikkat et 1,5 2 sene yaşarlar brokoli vermeyi ihmal etme -
Forumda sorun var yine mailler gelmiyor kusura bakmayın tesadüfen gördüm cevapları bu aralar durgunlar ikiside çiftleşmek istiyorlar galiba erkek buluyum ikisini de çiftleştirmeyi düşünüyorum :)
iyi huylarından biriside kafeslerine koyduğum kum dolu kaplara işemeleri dışkılarıni sağa sola yapıyorlar ama idrarlarını kum doldurduğum kaplara yapıyorlar talaşlarını sık sık değiştirmek zorunda kalmıyorum
Suriye hamsterları tek başlarına bakılmalıdır.Ölümcül kavgalar çıkabilir ayır derim -
quote:
Orijinalden alıntı: edriyınnn
Suriye hamsterları tek başlarına bakılmalıdır.Ölümcül kavgalar çıkabilir ayır derim
Ayrı bakıyorum hocam zaten :)
quote:
Orijinalden alıntı: bekir_sahin_38
quote:
Orijinalden alıntı: edriyınnn
Suriye hamsterları tek başlarına bakılmalıdır.Ölümcül kavgalar çıkabilir ayır derim
Ayrı bakıyorum hocam zaten :)
İyi o halde bir kafesin daha varsa 1 erkek al o zaman gör sen eğlenceyi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X