Şimdi Ara

Bu haftasonu için 1930 TL sistemim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba aşağıdaki sistemi bu hafta sonu Vatandan yüzde 30 indirim ile birlikte satın almayı planlıyorum. Sizlerinde ekleyeceği bir şey varmıdır ? Fiyatlar yüzde 30 indirimli fiyatlardır. Bu arada O.C yapmayacağım fakat belki 3-4 yıl sonra yapabilirim. Parçalardan anakart'da çok kararsızım en iyisi budur herhalde diye karar verdim, kasa olarak malesef vatan'da çok az olternatif var biliyorsunuz ve olanlarda stoklarda yok aralarından en iyisi aluminyum olduğu ve kaliteli bir güç kaynağı kullandığı için bu oldui Ekran kartı konusunda fiyat performans olarak belki zayıf kalabilir ama NVİDİA dan başka bir şey kullanmadığım 660 serisisinin en yüksek perfomanslısı olduğu için zotac 660 ti amp seçtim... Toplam fiyat 1930 TL

İŞLEMCİ

INTEL CORE I5 3570K SOKET 1155 3,4GHZ 6MB CACHE 22NM İŞLEMCI 453 TL

ANAKART

MSI Z77A-GD55 INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2667MHZ(O.C.) HDMI&DVI ANAKART 258 TL

EKRAN KARTI

ZOTAC GTX660 TI AMP GDDR5 2GB 192BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI 667 TL

RAM

GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM 85 TL

HARDDISK

SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK 154 TL

DVD SÜRÜCÜ

PIONEER DVR-S19LBK 24X ± DOUBLE LAYER LABELFLASH SATA DVD YAZICI SİYAH 48 TL

KASA+PSU

GIGABYTE POSEIDON 310 80PLUS 750W MIDT ATX SİYAH KASA 313 TL

• On Nömera . HAzır İndirim VArken SSD Eklemeyi Unutma .

HErhangi Marka 120Gb lık Model alabilirsin, Tavsiyem Parana Uyarsa OCZ Agility4
  • quote:

Orijinalden alıntı: IQRI

On Nömera . HAzır İndirim VArken SSD Eklemeyi Unutma .

İstiyorum aslında çok da uygunken fiyatlar fakat bütçeyi çok zorladım :) SSD ileride sistemi upgrade etmem gerekirse alırım diye düşünüyorum...
  • quote:

Ben de toplayacağım ama kasayı beğenmedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

quote:

Valla vatan da o fiyatlarda stokda olan daha iyi bir kasa bulursan bana da haber ver :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apoloclipse

quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

quote:

Valla vatan da o fiyatlarda stokda olan daha iyi bir kasa bulursan bana da haber ver :))

Yakından İncelemedim ama Ben Sade Severim Güzel Kasa, Güç Kaynağıda Sertifikalı.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-rc-912p-kka750-haf-912-plus-gx-80plus-750w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=55446

Bazı mağazalarda gozukuyor....

Bazı parçalar ahim sahim ucuz degil mesela, msi z77-gd55

Onceki başlıklara baktım 276 tl.ye satıldığı yazılmış %25 indirimle...su anda ise 258 tl...

Ama ekran kartı gercekten cok uygun gibi...sabah kalkıp gidip almaya calisacagim magazadan ( 660ti.den degil, 7850hd.den bahsediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNDYING -- 24 Kasım 2012; 2:41:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Arkadaşlar birde sistemi Vatan'dan toplayacağım ve orjinal windows almak istiyorum. Fakat Vatan'da son bir haftadır filan orjinal windows sayısı epey azalmıştı ve artık neredeyse tamamen bitti birtek Windows 7 pro ve Windows 7 ultimate kutulu versiyonları kalmış, vatan'daki arkadaşla konuştuğumda herhalde Ocak gibi Windows 8 ler gelir artık dedi ve ellerinde sadece bunlar olduğundan bahsetti sizce şimdi windows 7 pro versiyonu almalımıyım yoksa windows 8 mi bekleyeyim her halikarda orjinal alıcağım ve şu anda yüzde 30 indirim varken kaçırmak istemiyorum çok kararsız kaldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apoloclipse

Arkadaşlar birde sistemi Vatan'dan toplayacağım ve orjinal windows almak istiyorum. Fakat Vatan'da son bir haftadır filan orjinal windows sayısı epey azalmıştı ve artık neredeyse tamamen bitti birtek Windows 7 pro ve Windows 7 ultimate kutulu versiyonları kalmış, vatan'daki arkadaşla konuştuğumda herhalde Ocak gibi Windows 8 ler gelir artık dedi ve ellerinde sadece bunlar olduğundan bahsetti sizce şimdi windows 7 pro versiyonu almalımıyım yoksa windows 8 mi bekleyeyim her halikarda orjinal alıcağım ve şu anda yüzde 30 indirim varken kaçırmak istemiyorum çok kararsız kaldım...

Windows7 Pro alıp Sonradan Küçük bir ücretle Windows8 proya Yükseltme yapılabiliyordu ama Bunun Geçerli Olduğu bir Tarih Varmı Bilmiyorum.

Unutma 64 Bit Alıcaksın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.