Şimdi Ara

Bu hafta Max 600 tl Android tavsiyesi!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 600 tl bütçem var bu hafta almayı düşünüyorum fırsat felan olursa 1-2 hafta da erteleyebilirim.Ben sony live with walkman süşünüyordum ama hiç bi yerde yok varsa 0 satan biyer bilen söylesin.Birde büyük ihtimalle ace alcam ama kararsızım tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Ace alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaRuleZ

Ace alabilirsin

Nerde 5830 modeli satılıyor i olanını almakta pek istemiyorum acıkcası!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DDRll

quote:

Orijinalden alıntı: GangstaRuleZ

Ace alabilirsin

Nerde 5830 modeli satılıyor i olanını almakta pek istemiyorum acıkcası!

Teknosa da 5830 var i siz olan modeli.
  • 650 tl teknosa ya hiç kaptırmaya niyetim yok en kötü ihtimalle bimeks ten alırım.
  • live with almak varken gidipte ace almak delilik olur , vatan bilgisayarda L.W.W vardı
  • quote:

Arkadaşlar 600 tl bütçem var bu hafta almayı düşünüyorum fırsat felan olursa 1-2 hafta da erteleyebilirim.Ben sony live with walkman süşünüyordum ama hiç bi yerde yok varsa 0 satan biyer bilen söylesin.Birde büyük ihtimalle ace alcam ama kararsızım tavsiyelerinizi bekliyorum.

alcatel ot 995
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

live with almak varken gidipte ace almak delilik olur , vatan bilgisayarda L.W.W vardı

Kalmamış hiç bi yerde stoklarda felan!.
  • Ben çok büyük araştırmalar yaparak telefonumu aldım.Sana önerim şu 100tl daha koy galaxy wonder al.
  • aynen ya bende lww almayı düşünüyodum bi baktım vatan stoklardan kaldırmış :((((
  • Ace alacağım sanırım yok mu kampanya blen kimse_?
  • quote:

Ace alacağım sanırım yok mu kampanya blen kimse_?

Bende bakıyordum o telefona. En ucuz Bimeks'de görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam 610tlydi fiyatı

• 200Tl daha arttır Atrix yada neo al derim wonder alıp başı yanan çok forumda
  • quote:

Ace alacağım sanırım yok mu kampanya blen kimse_?

İnternetten alışverişe sıcak bakıyorsan şu siteye bak derim.

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-s5830-galaxy-ace-fiyati,435924.html

Onun dışında hepsiburada.com'da 600 TL'ye satılıyor.

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-galaxy-ace-s5830-2-gb-hafiza-karti-hediye-beyaz/ProductDetails.aspx?productId=telcepsams5830&categoryId=371946&gclid=CK7GhO_bqrECFcNN3wodi3QACQ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.