Şimdi Ara

BU HAFTA İÇİNDE BU ARABA ALINACAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11 liraya kadar sorunsuz,ustası,parçası bol 2. araç olarak kullanılacak araba alıyorum açtığım diğer konuları unutun sizden ricam istanbuldan satılan aradığım özelliklerde araç ilanlarını konuya yazmanız link atmanız şimdiden sağolun.

not;galeriden olması tercihimdir vade yaptırıcam bindolar+2 bin tl peşinat vereceğim.

• 82 kişi bakmış bi tavsiye yok
  • Palio.
  • Hocam eski kasa toyotalar nıssan sunny ler falan yada eski kasa honda civicler,yada doğan şahin yada uno gibi araçlar bide bulabilirseniz w124 kasa 200e yada 190 merso ômürluk binersin.ben olsam geç olduğum için bmw 3 kasaya bakardım bide borç çok sıkarsa borçla almaya değmez hani laf var ayağını yorganına göre uzat diye ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .mpower

Hocam eski kasa toyotalar nıssan sunny ler falan yada eski kasa honda civicler,yada doğan şahin yada uno gibi araçlar bide bulabilirseniz w124 kasa 200e yada 190 merso ômürluk binersin.ben olsam geç olduğum için bmw 3 kasaya bakardım bide borç çok sıkarsa borçla almaya değmez hani laf var ayağını yorganına göre uzat diye ;)

tofaş olmaz biraz konfor arıyorum,bmw,mercedes olmaz parçaları pahalı. nissan altima,bluebird,ople vectra,citroen xantia falan var aklımda.
  • toyota hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusFrex

toyota hayırlı olsun

bende isterim bi efsane kasa corolla almakta 11liraya toyota mı var hocam? varsa at ilan linkini istanbuldaysa harbiden alıcam burayada foto atıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusFrex

toyota hayırlı olsun

92 1.3 station corolla buldum ama lpg li biraz hantal gibi geldi bana.
  • pejodan vaz mı geçtin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

pejodan vaz mı geçtin ?

araç çokta temiz değildi hocam aklımda şuan şu var ama 1.3 motor bu arabayı taşır mı hantalmıdır ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-golovadan...yine-al-yazmali-daha...sw-1%2C3-corolla..lpg-isli-136338575/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

pejodan vaz mı geçtin ?

araç çokta temiz değildi hocam aklımda şuan şu var ama 1.3 motor bu arabayı taşır mı hantalmıdır ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-golovadan...yine-al-yazmali-daha...sw-1%2C3-corolla..lpg-isli-136338575/detay

Ulem 2004 senesinde aynı renginin sedan XE modelini 10 bin'e satmıştık LPG'siz...10 Sene geçmiş, piyasası aynı

• Carisma olmazmi usta? Mazda olabilir. Elantralar fiyatina gore iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R19 lara bak az yakar az kacar. Psrcalari bol ve ucuzdur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 Corolla pişman etmez. LPG uyumunun da çok iyi olduğunu duydum.
    Efsane kasadır. 11,5 - 12 civarına temizi bulunur. 1993 - 1994 model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

1.6 Corolla pişman etmez. LPG uyumunun da çok iyi olduğunu duydum.
    Efsane kasadır. 11,5 - 12 civarına temizi bulunur. 1993 - 1994 model.

bulunmuyo işte birader babamda hem sedan hem station vardı efsane kasa fena araba değildir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.