Şimdi Ara

BU HAFTA ALIYORUM SİSTEMİ NASIL OLMUŞ ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Resimdeki sistemi ALLAH'ın izniyle bu hafta alıyorum bir sıkıntı çıkmazsa.
    Bir sorum olacak uzman arkadaşlara.
    Acaba R9 380 yerine R9 380x almalımıyım aradaki fiyat farkına değecek performans farkı varmıdır ?

• Güncel.
  • judgee J kullanıcısına yanıt
    SSD'yi Samsung EVO ile, anakartı H110M Gaming ile, ekran kartını GTX960 ile değiştirirsen sistemin kalitesi artar çok daha güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

SSD'yi Samsung EVO ile, anakartı H110M Gaming ile, ekran kartını GTX960 ile değiştirirsen sistemin kalitesi artar çok daha güzel olur.

onlara vereceğim fazla parayla ekran kartını r9 380x yapsam daha iyi olmaz mı
    olur arkadaşım olur olmasına da şimdi bu kadar da fps meraklısı isen 380x al ama nvidia çeşitli driver özelliklerinden farklı özelliklerden mahrum kalacaksın. bi kere nvidia herşeyden önce daha stabil ve uzun ömürlüdür cw olayı yok denecek kadar azdır. üzmez yarı yolda bırakmaz. ssdden kısacağına gtx 970 al seni uzun yıllar idare eder
    Dediğimi yapınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetfatih_

olur arkadaşım olur olmasına da şimdi bu kadar da fps meraklısı isen 380x al ama nvidia çeşitli driver özelliklerinden farklı özelliklerden mahrum kalacaksın. bi kere nvidia herşeyden önce daha stabil ve uzun ömürlüdür cw olayı yok denecek kadar azdır. üzmez yarı yolda bırakmaz. ssdden kısacağına gtx 970 al seni uzun yıllar idare eder

dikkat ettiyseniz hdd yok elimdede yok 240 gb ssd yeterli bana o yüzden ssd yi çıkartırsam hdd almak zorundayım
    950,380,960,380x performans sıralaması sol sağ doğru artar ama aralarında uçurum yok hepside güncel ve iş görür.
    ram i 10 tl fazla ver soğutucu olanından al kısmende olsa fayda görürsün.
    kasa da 500w da olur ama sen bilirsin tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonAsilKan

950,380,960,380x performans sıralaması sol sağ doğru artar ama aralarında uçurum yok hepside güncel ve iş görür.
    ram i 10 tl fazla ver soğutucu olanından al kısmende olsa fayda görürsün.
    kasa da 500w da olur ama sen bilirsin tabi.
    Bu şekil nasıl olmuş arkadaşlar ?
    500 watt yeterli olurmu bu sisteme ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

dvd ile özellikle işin yoksa almayabilirsin 2 gb gtx 960 almak gibi bir hata yapma aynı fiyata r9 380 4 gb var
    kasa olarak bu alınıp bir fan takılabilirhttp://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-ares-1701-600w-usb-3-0-midt-atx-siyah-kasa.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdas

dvd ile özellikle işin yoksa almayabilirsin 2 gb gtx 960 almak gibi bir hata yapma aynı fiyata r9 380 4 gb var
    kasa olarak bu alınıp bir fan takılabilirhttp://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-ares-1701-600w-usb-3-0-midt-atx-siyah-kasa.html

Neden ?
    Herkes gtx 960 önerdi
    Ayrıca r9 380 alıcagıma r9 380x alırım
    2 gb vram yetmeyeceği için ben fiyat olarak karşılaştırıp 380 4 gb dedim ama alabiliyorsan 380x almak daha iyi olur
  • quote:

2 gb vram yetmeyeceği için ben fiyat olarak karşılaştırıp 380 4 gb dedim ama alabiliyorsan 380x almak daha iyi olur

yetmiyor derken ?
    izlediğim testlerde 2 gb ile 4 gb arasındaki performans farkı yok denecek kadar az
    r9 380x kullanıyorum gta5 ultrada msaa kapalı 2 gb ı geçiyor msaa açarsam 3 .5 gbı buluyor bunun gibi oyunlarda 2 gb yetmeyecek hele ileriki senelerde hiç yetmeyecek
  • quote:

r9 380x kullanıyorum gta5 ultrada msaa kapalı 2 gb ı geçiyor msaa açarsam 3 .5 gbı buluyor bunun gibi oyunlarda 2 gb yetmeyecek hele ileriki senelerde hiç yetmeyecek

Peki böyle nasıl olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: judgee

quote:

Peki böyle nasıl olmuş

Alıntıları Göster
    r9 380 < gtx 960 gb
    gtx 960 4gb < r9 380x

bütçene göre seç

kasayı bununla değiştirirsen daha iyi olurhttp://www.vatanbilgisayar.com/zalman-z3-plus-600le-600w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

r9 380 < gtx 960 gb
    gtx 960 4gb < r9 380x

bütçene göre seç

bütçe bu saydıklarınızın hepsine yetiyorda hangisi alsam kararsız kaldım biri amd diyor biri nvidia diyor
  • Ne alirsan al 4gb dan assagi alma vramini dostum . Amd de iyidir heralde ama nvidia yazilimsal olarak daha iyi destek konusunda.
    ya 380x al yada 950 den yukari cikma bence
    butce sorun olursa islemciyi 6400 yapabilirsin oda fazlasiyla yeterli olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.