Şimdi Ara

Bu Gün?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok güzel bir Pazar günündeyiz. DH Konu dışı olarak bugün ne yapacaksınız merak ettim ben başlıyim

Eve KFC'den yemek söyleyip bütün gün PS oynayacağım arada bir de konu dışına girip bakarım ne olmuş ne bitmiş diye. konu tutarsa
    ss de eklerim.

sizde ss eklerseniz iyi olur

• Kahvaltı yaparım şimdi , hava güzel belki dolaşmaya çıkarım. Biraz kitap , ders sonra Ps oynarım.
  • bitirme projesi bitirip+rapor yazmaya başlıcam, cumaya 2 tane final var ön çalışma yapcam

kanlı pazar
  • Bugün para bulabilirsem sinemaya gidebilirim + Burger King.

Ha bulamazsam oturur evde film izlerim,Çarşamba günü başlayacak sınavları düşünmeye başlarım.Sonra da strese sokarım kendimi. (13 tane sınav ard arda )

Sınıfımdaki bir kız arkadaşım küstü benle kızı ağlattım öküz gibi.Gittim adam gibi özür diledim şuan da konuşuyor olmamız lazımdı eğlence kaynağım yok şuan da

Öyle işte
  • Dışarı çıkıp Fitness salonuna yazılmak için sağlık ocağından sağlık raporu alacam sonra fotoğrafcıya gidip vesikalık fotoğraf çektirecem sonra nüfus çüzdanı örneği alacam, en son yapacağım iş ise Lc waikiki'ye gidip kot pantolon,spor pantolon almak olacak.
  • Birazdan dışarı çıkarım sonra gelir banyo yapar ders çalışırım internete girer yatarım.
  • yarın muhasebe dersinden final var ama hiç çalışmak istemiyorum. belki şöyle bir tekrar ederim. bakalım göreceğiz. tüm dh halkına iyi günler dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ Proud ]

Dışarı çıkıp Fitness salonuna yazılmak için sağlık ocağından sağlık raporu alacam sonra fotoğrafcıya gidip vesikalık fotoğraf çektirecem sonra nüfus çüzdanı örneği alacam, en son yapacağım iş ise Lc waikiki'ye gidip kot pantolon,spor pantolon almak olacak.

pazar gunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birazdan çıkarım.Arkadaşlarla dersanenin karşısındaki pide salonunda lahmacun yeriz.Bi naneli şeker atarız.Dersaneye gideriz. 8'de eve gelirim biraz dh'ye bakarım.Sonra film izlerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.