Şimdi Ara

BU GÜÇ KAYNAĞI BU SİSTEMİ KALDIRIR MI ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU GÜÇ KAYNAĞI BU SİSTEMİ KALDIRIR MI ???350wat?
     BU GÜÇ KAYNAĞI BU SİSTEMİ KALDIRIR MI ???

• dostum güç kaynağını biraz daha yükseltmelisin işlemcin ve ekran kartın 350 v güç kaynağını zorlar bide... güç kaynağaı alırkan markalı bişey al piyasada çok dandik güç kaynakları var....
  • quote:

Orjinalden alıntı: NOAGANOSİE

dostum güç kaynağını biraz daha yükseltmelisin işlemcin ve ekran kartın 350 v güç kaynağını zorlar bide... güç kaynağaı alırkan markalı bişey al piyasada çok dandik güç kaynakları var....

abi bu kötü değil bence asus marka değil mi ??

birde kaçlık güç kaynagı olmalı ??
  • Bu şekil çalışır ama zorlanır biraz ilerisini de düşünmek gerekirse yükseltmende fayda var 450w gibi bişey
  • ASUS TA GAYET KALİTELİ BİR MARKADIR SEN MARKASINI YAZMAYINCA ONDAN ÖYLE YAZDIM... AMA 350 W OLMASI BİRAZ ZORLAR sİSTEMİ 450 - 500 W ARASINDA OLSAYDI sistem sağlığı açısından DAHA iyi olurdu...
    quote:

Orjinalden alıntı: Aslan_Bekir

quote:

dostum güç kaynağını biraz daha yükseltmelisin işlemcin ve ekran kartın 350 v güç kaynağını zorlar bide... güç kaynağaı alırkan markalı bişey al piyasada çok dandik güç kaynakları var....

• quote:

ASUS TA GAYET KALİTELİ BİR MARKADIR SEN MARKASINI YAZMAYINCA ONDAN ÖYLE YAZDIM... AMA 350 W OLMASI BİRAZ ZORLAR sİSTEMİ 450 - 500 W ARASINDA OLSAYDI sistem sağlığı açısından DAHA iyi olurdu...
    quote:

quote:

ama abi çok güç gittiği için sistemi yakmayayım /500wat

• aksine eğer güç kaynağının desteklediği woltajı nekadar yüksekse va kaliteliyse sistem daha garantili olur
    quote:

quote:

ASUS TA GAYET KALİTELİ BİR MARKADIR SEN MARKASINI YAZMAYINCA ONDAN ÖYLE YAZDIM... AMA 350 W OLMASI BİRAZ ZORLAR sİSTEMİ 450 - 500 W ARASINDA OLSAYDI sistem sağlığı açısından DAHA iyi olurdu...
    quote:

quote:

ama abi çok güç gittiği için sistemi yakmayayım /500wat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu psu sistemi besler mi *
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tak 550 W LC marka power supply benim gibi keyfine bak...
  • peki bu kasayı alsam ne dersiniz

ASUS TA-951 FSP BLUESTORM II 500W ATX/Micro ATX; 4xUSB, 1xFan, IEEE; Kutulu; Gümüş & Siyah
  • yada bu
    AOPEN 400 Watt ATX Midi Tower 2 Fanlı Siyah Kasa
  • AOPEN H600B28 GERÇEK 400 WATT PSU İÇERİR AOPEN H600 SERİSİ KASALARIN POWERLARI FSP MARKADIR RAHAT EDERSİN BENDE H600 KULLANIYORUM
  • esasen asusun 350siyle de hiç bi şeycikler olmaz...

(tecrübeyle sabittir...)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.