Merhabalar bu gözlük sahte mi acaba? Hayatımda ilk defa bir gözlük beğenip aldım ondada emin olamadım. Sahte gözlüğe dünyanın parasını vermeyelimde. Üstadlardan yardım bekliyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu Gözlük Sahte Mi ? Rayban İçerir

-
-
-
Selamlar 560 TL.
Açıkcası kaplara kutular abile güvenemiyor insan. Sahibindende falan Rayban kutusu orjinal adı altında sadece kutu satan kişiler bile olunca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 17 Haziran 2021; 16:52:57 > -
Nereden aldın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Uza -00-Selamlar 560 TL.
Açıkcası kaplara kutular abile güvenemiyor insan. Sahibindende falan Rayban kutusu orjinal adı altında sadece kutu satan kişiler bile olunca.
Gözlügü inceledim, orjinal gibi duruyor ama 560 lira yine de ucuz geldi bana. Ben Beymen, Boyner ve Atasun harici gözlük almıyorum. 100 lira kurtarayım derken 600 liradan olmaya gerek yok.
-
Mersin yazlıkta sosyete akşam pazarından sahte rayban alırdık, ne günlerdi
-
Sözüm gerçekten almış gözlüğü kaybetmişlere değil ama başıma geldiği için yazıyorum alçak bazı optikciler var orijinal markalı aldığınız gözlükleri dandirik kendi 2 liralık gözlük kabına koyup veriyorlar orijinal kaplarının peşine düşmezseniz satıyorlar. Öyle merdiven altı bir yerden bahsetmiyorum dostlar çok bilindik bir AVM'de başıma geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheerfulfoot -- 18 Haziran 2021; 8:10:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X