Şimdi Ara

bu gorevi yapana 100bin verecem:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Level 35 - Huhoan’s Book (Looking for Chinese Liquor & Looking for European Liquor görevlerinin bitmesi lazim)
    NPC: Jangan: Huhoan(gambling house)
    1: Huhoan(gambling house) ile konus.
    Ödül: ???

bu gorevi bi turlu yapamadım adama whisky şampanya ne varsa içiriyom bi turlu sarhoş olmuyo yardımlarınızı bekliyorum

• ne dediğini anlamadım ama ilmi bişe galiba
    bilen biri solerse bende ogrenim
  • hotan ferryye gidicen alttakine onun down tarafındaki elemandan flütü alcan
    sonra jangana gidicen yüzükçüyle tradercının arasından giricen sana bişeyler diicek sonra tradercıdan ve herbalistten 2 görew daha alıcan sonra q ya bas gör ne toplamanı istiyo 100 er adet 6 çeşit hayvandan kıl tüy topluyon sonra gidip aldığın npc lere geri veriyoniçki veriolar sana onları o aradaki herife götürüon 1 kitap alıon o yoldan biraz daha içeri girion ilerde sağda barın bodyguardı na içiriyon ama belli bi sırası var onu sarhoş edion görew bitio hatırladığım kadarıyla 4 5 ay önce yapmıştım
    Not : 100 k sende kalsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: haadeess

hotan ferryye gidicen alttakine onun down tarafındaki elemandan flütü alcan
    sonra jangana gidicen yüzükçüyle tradercının arasından giricen sana bişeyler diicek sonra tradercıdan ve herbalistten 2 görew daha alıcan sonra q ya bas gör ne toplamanı istiyo 100 er adet 6 çeşit hayvandan kıl tüy topluyon sonra gidip aldığın npc lere geri veriyoniçki veriolar sana onları o aradaki herife götürüon 1 kitap alıon o yoldan biraz daha içeri girion ilerde sağda barın bodyguardı na içiriyon ama belli bi sırası var onu sarhoş edion görew bitio hatırladığım kadarıyla 4 5 ay önce yapmıştım
    Not : 100 k sende kalsın

not guzel. bu ust konu olan 1-51 arasi gorevlere eklense olmazmi ?
    35 e daha cok var ozmn bulamam bidaha

• zaten sorunda sorhoş olmasında:) bi turlusorhoş edemedim adamı
  • Bende yaklaştım o görewe Şimdi 100 tane kıl tüy topluom. Walla napcam kara kara düşünüom..
  • sarhoş etmenin 1 formülü yok random oluyo oiş
    mesel ben 6 8 7 diye verdim başka bi arkadaş 2 4 5 vermiş
    ama çin içkilerini kullan diyebilirim ipucu olarak
    NOT: Bu sana 50 k ya patladı bu sefer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben yaptım ve sonu mükemmel bunları veriyor.: [ duyuru: ?? yerine bunları yazabilirsiniz.]

REWARDED:

320K EXP
    187K SKİLL EXP
    340K GOLD
  • BEN O SARHOŞ ETMEDE DELİ OLDUM. DENEDİM DENEDİM OLMADI. SONRA 2. GÜN BECERDİM.
    ŞÖYLE OLDU. 2 DEFA ÜST ÜSTE AYNI ŞARAPTAN VERDİM. ÜSTÜNE BİDE ŞAMPANYA ÇEKTİM. KAFAYI BULDU.
  • ben de geldim o görevdeyim red scorpion 100 tane şeyi kaldı sadece toplancak sonra bitior bakalım görecez görevi not görevi 38 olmadan yaparsanız daha ii olur hyeongecheon ve de earth magicianlar mavi duruor bana o yüzden kötü
  • sende gazoz içir be arkadaşım
  • işin formulünü söyliim size adamın kafasını kırmaya çalışmayın
    içkileri sırayla verin i want more(tam hatırlamıyorum)more more gibi bişi söylüodu o zaman kitapla deiştirmeye çalışın 5 ay oldu yapmayalı ama en kolay ve temiz yolu bu kendi kendinize formül bulmaya çalışmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubber_fg -- 18 Temmuz 2006; 11:48:29 >
  • Evt bu görevde bende takıldım.Size önerim floradan aldığınız şampanya,şarap ve whisky kullanmanız.Eğer sarhoş edemezseniz tekrar denemeniz lazım sanırım 30dk arayla flora yine veriyoo içkileri ve sakın o ufak içkileri kullanmayın ben öle verebildim o görevi.Zor bir görev ama ii sp veriyor.kesinlikle yapılmalı
  • ya ben avrupa lıqor gorevını alamıom
    neden?
  • Ben O Gorevde Seyı Anladım 100 er Tane Cıkardıktan Sonra Ickı Bıterse Sarhos OLmassa En Bastan Tekrarmı 100 er Tane Kıl Tüy Toplucaz ?
  • Evet gıcık bir görevdir sarhoş etme random sırayla falan deniliyor ama olmuyor. İlk 4 ü verince "0" çıkıyor vs . Ama daha fazla sormuyor. Hep fail oluyordu. Yabanci bir forumdan aldığım defterdeki notuma bakarak yazıyorum. İlk denediğimde olmuştu. Bundan önce çok denemiştim olmamıştı.

1)Bambu likör
    2)Kaoling likör
    3)Dome likör
    4)Wine
    5)Champagne

Bunda sonra daha fazla isteyince kitap sorulacak,değiş tokuş yapılacak

Not: Yazım hataları yada uyuşmazlık olabilir içki isim-türlerinde hızlı hızlı not almışım o zaman.(Baştaki isimler önemli) Ama direkt bu kombinasyon çalışmıştı. İlaç gibi gelmişti :)
  • ben sana 100 bin lira veriyim de sen benim çocuğu bul
  • quote:

Orjinalden alıntı: idontknow

ben sana 100 bin lira veriyim de sen benim çocuğu bul

• quote:

Orjinalden alıntı: idontknow

ben sana 100 bin lira veriyim de sen benim çocuğu bul

lol

• güzel yaklaşım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.