Şimdi Ara

Bu gölgeler nasıl gidiyordu? -ÇÖZÜLDÜ-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır yaşamadığım için unuttum. Virüs vb nedeniyle oluşan masaüstü simgelerinin isimlerinin arkasında çıkan renkli kutu nasıl yok ediliyordu? Hatırlayamıyorum yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderwatcher -- 25 Ağustos 2010; 13:22:41 >

• yok mu cevap?
  • Bu sorunu şu şekilde çözebilirsiniz, Masaüstü > Sağ tık > Özellikler > Masaüstü > Masaüstünü Özelleştir > Web sekmesine gelin ve oradaki ''Masaüstü ögelerini kilitle'' kutusunun içini boşaltın, Uygula, Tamam.

Bir çözüm yolu daha mevcuttu, eğer ki üstteki yol çözüm sağlamadığı takdirde, Bilgisayarım > Özellikler > Gelişmiş > Performans > Ayarlar > Görsel Efektler > çıkan menüde ''Masaüstü simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan'' seçeneğinin içerisini boşaltın, Uygula, Tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 25 Ağustos 2010; 0:57:55 >

• Bilgisayarım a sağ tıklayıp "özellikler"e giriyoruz."Gelişmiş" sekmesinde "Performans" kutucuğundaki "ayarlar" a tıkladığımızda "performans seçenekleri" açılıyor.
    "Performans seçenekleri" nde, "görsel efektler" bölümünde, "masaüstündeki simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan" seçeneği yazı aralarını saydam hale getiriyor.
  • Cevaplar için teşekkürler. Sorunu çözmüştüm ama meraktan yine de yaptım söylediklerinizi gölgeler geri geldi Combofix ile temizleme yaptıktan sonra png olan masaüstü resmini jpeg yaptım sorun çözüldü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.