Bildirim
Bu gölgeler nasıl gidiyordu? -ÇÖZÜLDÜ-
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yok mu cevap? -
Bu sorunu şu şekilde çözebilirsiniz, Masaüstü > Sağ tık > Özellikler > Masaüstü > Masaüstünü Özelleştir > Web sekmesine gelin ve oradaki ''Masaüstü ögelerini kilitle'' kutusunun içini boşaltın, Uygula, Tamam.
Bir çözüm yolu daha mevcuttu, eğer ki üstteki yol çözüm sağlamadığı takdirde, Bilgisayarım > Özellikler > Gelişmiş > Performans > Ayarlar > Görsel Efektler > çıkan menüde ''Masaüstü simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan'' seçeneğinin içerisini boşaltın, Uygula, Tamam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 25 Ağustos 2010; 0:57:55 >
-
Bilgisayarım a sağ tıklayıp "özellikler"e giriyoruz."Gelişmiş" sekmesinde "Performans" kutucuğundaki "ayarlar" a tıkladığımızda "performans seçenekleri" açılıyor.
"Performans seçenekleri" nde, "görsel efektler" bölümünde, "masaüstündeki simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan" seçeneği yazı aralarını saydam hale getiriyor. -
Cevaplar için teşekkürler. Sorunu çözmüştüm ama meraktan yine de yaptım söylediklerinizi gölgeler geri geldi Combofix ile temizleme yaptıktan sonra png olan masaüstü resmini jpeg yaptım sorun çözüldü.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X