Şimdi Ara

Bu Göçükler Nasıl Düzelir,Maliyet Ne Çıkar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar marşpiyellerdeki bu göçükler nedeniyle bugün Auto King'e gittim adam bir taraf düzelir ama diğer taraf zor dedi fiyat olarak 1.600 lira tutar dedi. Ezik bölgeyi kesip düzeltiriz sonra kaynak,boya,macun yaparız dedi. Fiyat bana fazla geldi ayrıca bildiğim kadarıyla bu tip göçükleri kesmeden puntolayıp çekerek düzeltiyorlar. İstanbul veya çevresinde bu işi düzgünce yaptırabileceğim bir yer var mıdır? Ortalama ne tutar?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• Maslakta MTC oto var, orayla görüşün isterseniz. Daha önce işlem yaptırdım, tavsiye ederim.
  • @Ugur851

Teşekkürler hocam haftasonu bi uğrarım.
  • Yanlara marşpiyel (sanırım adı bu) takın üstü kapansın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstteki arkadaş sonuna kadar haklı, yaptırın ince ve şık bir marşpiyel üç-beş kuruşa mal olur.

• @Hdplus

Olabilir aslında şöyle bir parça iş görür gibi yalnız tam kapatır mı ondan emin değilim.

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-renault-megane-3-marspiyel-229502050/detay
  • Tam kapatır, benim aracımda vardı, arka taraftaki hiçbirşey belli olmuyor. İnce yaptırın, kaba çok göze batar hemde altını sürtmezsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Servisten fiyat aldınız mı? auto king çok yüksek fiyat vermiş bence.
  • @Hdplus

Valla hocam hazır kalıp kullanıyorlar galiba standart diye biliyorum,isteğimize göre ince yapabilirler mi emin değilim. Aslında 700 liraya orjinal MAİS ürünü plastik body-kit var yapmışken ondan mı alsam diyorum.

@SertyAdams

Servise sormadım çünkü buna benzer bir fiyat çıkarırlar hatta eminim değişmesi gerek derler, tamir işi bitmiş servislerde sök-tak başka bir nane bildikleri yok.
  • Eğer ellerindeki hazır kalıp araca uyuyorsa model seçip beğenip taktırırsınız, şayet ellerindeki uymuyorsa kalıp hazırlayıp yapıyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.