Bildirim
Bu Giysinin Adı Nedir
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bilen yok mu -
yelek -
Bu amerikan liselerinin üniformalı yeleği. okulun seçimine göre renk ve harf değişir. çok deli moda bişeydir amerikada... -
kolej montu -
yabancı sitelere bak ebay felan kategorilerden bulabilirsin -
tanga umuduyla gelmiştim ama -
Evet genellikle kolej gibi yerlerde giyiyorlar.Peki türkiyede bu tarz satan bir site falan yok mudur -
Çocuk nerde ? -
Çocuğa bakan çok az kişi var -
quote:
Orijinalden alıntı: Josepth
Konuya uygun başlık bulamadım :D Acaba bu resimde çocuğun giydiği şeyin ismi nedir ve ürünü nerde bulabilirim?
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/japon-style-kolej-montu-hirka-mevsimlik-mont-87194252
-
-
Kolej montu dıye aratınca cıkıyor,teşekkür ederim yardımcı olanlara.
Linkini attığınız ürün bayanlar için.Ama kimse bunun bayan olduğunu anlayamaz bence,onun için yakın bir zamanda siparis vermeyi düsünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Josepth
Kolej montu dıye aratınca cıkıyor,teşekkür ederim yardımcı olanlara.
Linkini attığınız ürün bayanlar için.Ama kimse bunun bayan olduğunu anlayamaz bence,onun için yakın bir zamanda siparis vermeyi düsünüyorum
bedenlerde ve kesim hatlarında sıkıntı olur sadece -
ya bildiğin mini etek ve üstte onun takımı var ponponcu kızlara benziyo zaten burdan da istersen hediye alabilirim sana -
eşorfman üstü -
Ben de sorayım bu nedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke1235 -- 9 Temmuz 2013; 3:08:21 > -
yada bu ne
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X