Şimdi Ara

BU GITAR ALINIRMI? (elektro)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.dobez.com/urunbilgi.php?id=11006621080001

yeni baslayan birisi için idealmidir sizce ? verdigimiz paraya değermi ?

• Açıkcası zaten fiyat kalitesini ortaya koyuyor, çok şey beklememek gerekli...

Bu gitarı ne deneme fırsatım oldu, ne de dinleme, o yüzden bir yorum yapamayacağım ama yerinde olsaydım kesinlikle almazdım.
  • Değmez..
  • imzamdakinden al( ibanez rg)
  • ortalama bu fiyata guzel tipli mumkunse tek renk bişi bakıyorum aslına bakarsanız.yenı baslayacagım bide. ?
  • yaklasık 150 ytl gibi bi fiyata ne alınır onerileriniz nedir ?cort x2 bulabilirmiyiz ?
  • yukarııı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gitar buradan abkılarak alınmaz çalarak deneyerek alınır,gerçi onu çalsanda dandik ya belli o paraya gitar olmaz
  • hocam ben sana yardımcı olayım gitar konusunda bu gitarı sakın alma fiyata bakıyorum eminim ki manyetikler dandik tonları berbattır..
    ayrıca ibanez RG serisinin de alt serileri iyi deildir ama yaklaşık 150 ytl civarı dediğini şimdi gördüm :)

gerçi yeni başladıın için tonlar önemli değil ama manyetikler önemli sorun çıkarmaması lazım..bide klavyesi rahat olsun yani alırken bi eline al perdelerde gez kolay gelsin gezmek sana...herhangi bi sorun olursa pmden ulaşabilrsn ...
  • ibanez gax 30
    yada ibanez grg170dx
    cort x2 yada x5

başlangıç için iyi gitarlar
    çalamazsanda elinden cabuk cıkarirsın bunlari
  • ibanez grg170dx gayet guzel bi gitara benzıyor.cort x2 ile sanırım aynı kasa.şimdilik dış gorunuşe onem veriyorum. bu ibanez ne kadardir 2. el fiyati hakkında bilgisi olan varmı cevresınde satanlar vs.??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.