Şimdi Ara

bu gidişle türkiye düşmanı olacagım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıgı anlayacak kadar düşünce gücüne sahip olmayanlar için(forumun %90 ı için) şunuda yaziyim türk düşmanı degil genel olarak türkiye düşmanı bir süre sonra bu ülkeden ayrılmayı düşünüyorum ve gittigimde elime bir fırsat geçerse(tamamen durumumu anlamanız açısından)
    mesela önemli bir konuma gelirsem başka bir ülkede türkiyeyemi şu destek verilsin x ülkesinemi verilsin diye bir durumla karşılaşırsam kesinlikle türkiyeyi seçmem çünkü bu ülkedeki insan kalitesinin azlıgı nedeniyle kaçmışımdır yaptıgım benzetme hayal ürünüdür espri yapmaya geleceklere şimdiden söyliyim.

• ok kib bye
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

başlıgı anlayacak kadar düşünce gücüne sahip olmayanlar için(forumun %90 ı için) şunuda yaziyim türk düşmanı degil genel olarak türkiye düşmanı bir süre sonra bu ülkeden ayrılmayı düşünüyorum ve gittigimde elime bir fırsat geçerse(tamamen durumumu anlamanız açısından)
    mesela önemli bir konuma gelirsem başka bir ülkede türkiyeyemi şu destek verilsin x ülkesinemi verilsin diye bir durumla karşılaşırsam kesinlikle türkiyeyi seçmem çünkü bu ülkedeki insan kalitesinin azlıgı nedeniyle kaçmışımdır yaptıgım benzetme hayal ürünüdür espri yapmaya geleceklere şimdiden söyliyim.

Genel olarak haklısınız sadece bir haber sitesini açsak dahi o kaliteyi haberlerden görüyoruz bir de bizim insanımızda bir şeye körü körüne inanma var dogma gibi sorgulamayı okumayı yorumlamayı pek sevmiyor insanımız genel olarak ailesinden ne duymuşsa o doğrudur çevresinden ne duymuşsa doğrudur bunun daha can güvenliği ekonomik boyutları gibi daha sayamayacağımız o kadar çok madde var ben de gideceğim sanırım bilemiyorum imkanımız olmasa da maddi anlamda ileride mezun olunca umarım yurt dışında çalışma imkanım olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 31 Temmuz 2015; 5:23:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

quote:

başlıgı anlayacak kadar düşünce gücüne sahip olmayanlar için(forumun %90 ı için) şunuda yaziyim türk düşmanı degil genel olarak türkiye düşmanı bir süre sonra bu ülkeden ayrılmayı düşünüyorum ve gittigimde elime bir fırsat geçerse(tamamen durumumu anlamanız açısından)

Genel olarak haklısınız sadece bir haber sitesini açsak dahi o kaliteyi haberlerden görüyoruz bir de bizim insanımızda bir şeye körü körüne inanma var dogma gibi sorgulamayı okumayı yorumlamayı pek sevmiyor insanımız genel olarak ailesinden ne duymuşsa o doğrudur çevresinden ne duymuşsa doğrudur bunun daha can güvenliği ekonomik boyutları gibi daha sayamayacağımız o kadar çok madde var ben de gideceğim sanırım bilemiyorum imkanımız olmasa da maddi anlamda ileride mezun olunca umarım yurt dışında çalışma imkanım olabilir

inşallah kaçarız bu cehennemden %90 ı(sözde) müslüman olan ülkeden.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

quote:

inşallah kaçarız bu cehennemden %90 ı(sözde) müslüman olan ülkeden.

Keşke herkes hakiki müslüman olsa mesela bir konu vardı bir forum üyesi sahilde midye satma konusu onda bile bazı kişiler midye haram kalamar haram deniz mahsulleri haram falan filan diye mesajlar yazmışlar 16 yaşında midye satan çocuğun konusuna dahil böyle şeyler yazılabiliyor her şeyin aşırısı kötü maalesef bu benim düşüncem tabi sadece dinci insanlar(dindar demiyorum dikkat !) da da yok bu problem maalesef

• PKK'nın kafasına bomba yağdığı için bu kadar buhranlısın anlıyorum seni. Kafaya takmamaya çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

PKK'nın kafasına bomba yağdığı için bu kadar buhranlısın anlıyorum seni. Kafaya takmamaya çalış.

pkk ile bir yakınlıgım yok ama senin aklın bir bag kurmuş valla nobel ödülü alman lazım harcanıyosun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

PKK'nın kafasına bomba yağdığı için bu kadar buhranlısın anlıyorum seni. Kafaya takmamaya çalış.

pkk ile bir yakınlıgım yok ama senin aklın bir bag kurmuş valla nobel ödülü alman lazım harcanıyosun.

Sizinkilerin dokunulmazlığı kaldırılıyor ondandır o zaman. Ya da PKK'ya silah taşıyan milletvekilinin enselenmesine üzüldün. Takma kafana.
  • quote:

quote:

quote:

Sizinkilerin dokunulmazlığı kaldırılıyor ondandır o zaman. Ya da PKK'ya silah taşıyan milletvekilinin enselenmesine üzüldün. Takma kafana.

illa kötilicen yani kurana el falanmı bastın kötüleme konusunda ben burda ne desemde düz mantık gidiceksin.

• quote:

Ben Almanya'da yaşıyorum Türkiye gibi bir ülkede en tepedeki adama tek laf etmeden koyun gibi yaşıyorlar Erdoğan okadar korku salmışki ülkeye işe ve eve gidip geliyor millet kominist bir ülke gibi aynı ben demokrasiyi özgürlük olarak bilirim Hakk'ını aramak ve bunun için konuşma özgürlüğü olarak bilirim acaba demokrasiyi benmi yanlış biliyorum yada sorun TC cumhuriyetindemi ....
    Ben o ülkeye 18 Ay askerlik Yaptım ve şuandaki ülkeyi Yöneten hiç bir canlıya Hakkımı helal etmiyorum .....
    Allah onlara 23 bin lira parayı yediriyor ya öbür tarafta nerelerinden çıkacak bakalım
    İyiki Almanyadayım ve TC cumhuriyeti yönetimi değişene kadar kendime Türk'üm ben demiyorum .....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• godzilla34 kullanıcısına yanıt
    Herkes öyle bir korkuyor ki; Erdoğan yoldan geçtiği zaman diz çöküyor. Şehirlerde ses dinleme sistemleri var ve insanlar evinde bile Erdoğan'a laf söylese sallandırılıyor. Hatta Kılıçdaroğlu korkudan Akp'ye oyunu atmış. Ülkecek korkuyoruz.

Siz Almanya'ya gittiniz diye durumu yukarda yazdığım şekliyle görüyorsunuz galiba. Evet insanlar susuyor çünkü kendi aralarında birlik olamıyorlar. Herkes herşeye muhalif.
  • uğrurlar ola kaardeş... umarım daha mutlu huzurlu olursun
  • Forumlarda ve sosyal ağlarda sürekli gezinen genç tümörü.

Bu tiplere hayat Avrupa'da çılgınlıklarda güzel. Yahu kimse de tutmaz bunları ama hiçte çıkıp gitmezler bu memleketten.

En azından bir hava almanı, medya kanallarını takip etmemeni öneririm.
  • Batılıların istedikleri kişiliğe dönüşmüşsün hayırlı olsun
  • Kimseyi zorla burada tutmuyorlar.
    Uğurlar ola
  • ülkede nüfus fazla tebrik ediyorum vediğin karardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zıplayan fil

Herkes öyle bir korkuyor ki; Erdoğan yoldan geçtiği zaman diz çöküyor. Şehirlerde ses dinleme sistemleri var ve insanlar evinde bile Erdoğan'a laf söylese sallandırılıyor. Hatta Kılıçdaroğlu korkudan Akp'ye oyunu atmış. Ülkecek korkuyoruz.

Siz Almanya'ya gittiniz diye durumu yukarda yazdığım şekliyle görüyorsunuz galiba. Evet insanlar susuyor çünkü kendi aralarında birlik olamıyorlar. Herkes herşeye muhalif.

Doğru söyledin bundan 2-3 yıl önce erdoğanın konvoyuna şaşırıp oha diyen bir kadını gözaltına alıp 7 saat sorgulamışlardı yani o konvoy geçiyorsa mutlaka saygı duruşunda bulunacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 1 Ağustos 2015; 11:59:06 >
  • Ya beni sararsa Memleket Hasreti?iyi düşün gardaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 1 Ağustos 2015; 13:09:39 >
  • Kailte artar bence doğru kararı vermişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zıplayan fil

Yukardaki Sözlerin komik gibi duruyor ama durum okadar vahim farkındaysanız biraz dikkatli düşünsen aynen Sözlerin gibi herşey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.