Şimdi Ara

BU GEZEGENİ YAKARIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU MAÇI İZLEMEZSEM BU GEZEGENİ YAKARIM:))) LANET OLSUN İÇİMDEKİ FUTBOL SEVGİSİNE:)

• Forum yönetimide seni yakar.
  • Saçma sapan topicler açmak ne çok seviliyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknocel

BU MAÇI İZLEMEZSEM BU GEZEGENİ YAKARIM:))) LANET OLSUN İÇİMDEKİ FUTBOL SEVGİSİNE:)

Aragones gibi konuştun .
  • uydudan seyredemıyorsan analogtan seyredersın oda cekmıyorsa kahveye gıdersın çözümmü yok kulhanbeyi olmaya gerek yokki be dostum benim.
  • feneri izlemeyeceğiz fenerin izlencek bir tarafı yok zaten.portonun şovunu kaçırıyoruz resmen.
  • quote:

feneri izlemeyeceğiz fenerin izlencek bir tarafı yok zaten.portonun şovunu kaçırıyoruz resmen.

R u fake?

Biz sizin gibi UEFA da değil ŞAMPİYONLAR LİGİ'deyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapture

quote:

feneri izlemeyeceğiz fenerin izlencek bir tarafı yok zaten.portonun şovunu kaçırıyoruz resmen.

R u fake?

Yes, it is fake.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapture

quote:

R u fake?

Biz sizin gibi UEFA da değil ŞAMPİYONLAR LİGİ'deyiz

Canlı Canlı zeka örnekleri
  • ne mutlu seni seveneeeee yaşaaaaaaa fenerbahçeeeeee:)))) pendikten sonra hacettepe faciası yok artık.
  • quote:

ne mutlu seni seveneeeee yaşaaaaaaa fenerbahçeeeeee:)))) pendikten sonra hacettepe faciası yok artık.

Bırakın eylensin,
  • quote:

Orjinalden alıntı: StreWAngeR

quote:

ne mutlu seni seveneeeee yaşaaaaaaa fenerbahçeeeeee:)))) pendikten sonra hacettepe faciası yok artık.

Bırakın eylensin,

fake olduğu kesinleşti.
  • quote:

doctor kendi haline bırakın dedi
  • mustafa denizli zamanındaki gruplarda fenerin 0(sıfır) çekmesinden korkuyorum.en azından bu maçta fark yemesinde rezil olmayalım.fenerlilerde zaten bundan korkuyor.ikinci 8-0 faciası olmasından.iyi defans yaparsa belki 2-3 yemekle kurtulabi,lir.duamız o yönde.
  • ezeli dostumuz fenere başarılar.ama dost acı söyler.umutsuz vakıa
  • quote:

mustafa denizli zamanındaki gruplarda fenerin 0(sıfır) çekmesinden korkuyorum.en azından bu maçta fark yemesinde rezil olmayalım.fenerlilerde zaten bundan korkuyor.ikinci 8-0 faciası olmasından.iyi defans yaparsa belki 2-3 yemekle kurtulabi,lir.duamız o yönde.

aman sağol eksik olma
    gerçekten yazdığın mesajlarla fenerbahçeyi çekemediğin belli oluyor.
  • quote:

bu senin yaptığın şey resmen saygısızlık saygısızlık etmeniin ne alemi var bu işten bir kazançın mı var ???
    bir türk olarak fenerbahçe kaybederse kazançı ne olacak ???? bjk gs kayserispor kaybederse avrupa da bizim fbliler olarak kazançımız ne olacak ???? ben söylüyorum

kocaman bir 0000000000000000000000000
    belçika romanya isviçre danimarka yunanistan vs vs vs gibi alt seviye ülkelere ülke puanı olarak geçilmek

eh bu durumda da artık oturur münasip yerlerimize kına yakarız ts bjk gs fb kayseri sivas elendi diye.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.