Merhaba arkadaşlar bu sene 12.sınıftayım yani sınav senesindeyim TM2 de 15 bin sıralama yapmak istiyorum fakat geometri hevesimi kırmaya başladı meslek lisesi olmam sebebiyle vasatın altında olan geometrimi bir türlü temel seviyeye çıkaramadım internetten çalıştım olmadı dersanede dinledim olmadı olmayınca olmuyor arkadaş dersaneye başladığımda geometri 0 net 2 gün önce 4.denemeyi olduk geometri yine 0 net şöyle en azından ygs de 3-4 lysde de 10 net yapmak istiyorum en son denemede 28.75 mat gelmesine rağmen az öncede söylediğim gibi geometriden yine 0 çektim mat ortalama 25-26 seviyesinde gidip geliyor geometrisizde anca bu kadar oluyor baya baya problem yaptım bunu ne yapabilirim 1.5 ayda dediğim seviyeye çekebilir miyim geometriyi bunun için nasıl bir çalışma sistemi yapmalıyım ?
Hedefim ygs den 95-96 net bunun içinde 33 TR 32 Mat 30 da Sosyal yapmak istiyorum fakat matematik için geometriyi bir şekilde halletmem gerekiyor Özellikle benim gibiyken geometrisini orta seviyeye çıkaran arkadaşların vereceği tavsiyeler çok işime yarayacaktır şimdiden öneride bulunan herkese çok teşekkür ediyorum iyi forumlar