Şimdi Ara

bu gençlik ne olacak böyle?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben mi çok katıyım yeniler mi çok rahat anlamıyorum .. dün bir kahve içelim dedik kafeye oturduk tüm masalar dolu tipler falan değişik.. başladık herkesi incelemeye.. içerdekilerin yarısı telefonu elinden düşürmüyor 7/24 selfie modunda her siparişte fotoğraf çekmeler (sanırsınız ki sanatsal çalışma yapıyor) diğer insanlardan üstünmüş gibi etrafı süzmeler.. ben çok cool um tarzı hareketler. saysanız 50 masadan belki 2 belki 3 tanesinde efendi efendi oturup sohbet eden vardı. neyse ortam bizi bunalttı çıktık başka yerde sohbet ediyoruz yanımıza mühendislikten yeni mezun arkadaş geldi.. iş güç vs derken başladı ağlamaya yok iş bulmuşta 1700 vermişlerde o adam mühendismişte en az 2.5 almalıymışta mışmışmışmış hep mış.. ne tecrüben var diyorum okul yeni bitti abi diyor. daha önce sanayide orda burda çalıştınmı diyorum yok abi staj yaptık ama diyor. dil varmı diyorum eh işte çat pat ilkokul seviyesinde... sen hiç anahtar tuttunmu kendin bi cihazı söküp topladınmı diyorum anca priz falan bağlamış o kadar.. la adam sana çok bile vermiş diplomayı al elinden senin ederin 1000tl dedim en son.. kendim sanayici olduğum için mi çok kızıyorum böyle tiplere anlamış değilim.. yada arkadaş çevrem çok üst düzey düşünen insanlardan kurulu.. hepsi 1400 e başladı askerlik vs yaptı en az 2 seneden sonra 3 4 bin arası maaş almayan kalmadı.. ama gel gör ki yeni yetmelere anlatılmıyor bu... kızdığım nokta kişilerin yaptıkları tavırları vs. değil herkes zamanla hatalarını fark eder ama bu yeniler hemen bi isyan moduna geçiyor.. hatta foruma gelip çalışmak çok gereksiz / hakettiğim değeri göremiyorum vs diyenler var hala. velhasıl sıkıntılı bir dün geçirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algorist2 -- 15 Kasım 2017; 11:50:3 >

• Katılıyorum hocam mühendislik bitti devir doktorluk devri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş kaç abi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birazdan bahsettiğin gençlik damlar konuya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Ne Demek Şimdi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.