Şimdi Ara

Bu Gelirle Nasıl Dacia Stepway alınır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Dacia Stepway 0.9 Turbo 90 Bg Easy-R Otomatik Vites Benzinli modeli gördüğüm kadarıyla en uygun araç pozisyonunda. Bu araç hoşuma gitti.

Ama şöyle bir durumum mevcut: Aylık gelirim 2400-2500 TL arasında ve hiç birikimim yok malesef.

Bu durumda bu aracı en uygun ve en sağlıklı şekilde nasıl alabilirim.

Aylık 1000-1200 civarında ödeme yapabilirim.

Faizsiz kredi vs. vs. ne gibi çözümler vardır?

• Selamlar. Yüzde 30 peşin isteniyor. Faizsiz kredi almak ta mümkün değil diye biliyorum. Ben de aynı aracın alımıyla ilgili bi süredir araştırma yapıyorum. 40 lira gibi bi bütçeye faiz olarak 16 bin 48 aya. Bildiklerim bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diladid

Selamlar. Yüzde 30 peşin isteniyor. Faizsiz kredi almak ta mümkün değil diye biliyorum. Ben de aynı aracın alımıyla ilgili bi süredir araştırma yapıyorum. 40 lira gibi bi bütçeye faiz olarak 16 bin 48 aya. Bildiklerim bu.

ihtiyaç kredisi çekmeden olmayacak sanırım. dacia faizsiz kredi vermiyormuş zaten. 1.24 faiz oranı ile veriyormuş. e onu zaten bankada veriyor hemde daha düşük faiz oranına.
  • Ziraat veya halkbankasinin faizleri daha dusuk diye biliyorum. Bir de tavsiyem o dur ki, yurtdisi sermayeli bankalardan kredi cekmeyin. Bir sorun olursa faizleri cok yuksek kalabiliyor. Kredi sozlesmesini iyi okumakta fayda var. Bu anlamda ziraat veya halkbankasindan (is de olabilir) baskasina kredi acisindan bulasmayin derim.

Ziraatten aldigim krediyi odeyemeyecek durumda kaldigimsa,yeniden yapilandirmisti banka. Bu sayede rahat bir nefes almistim. Ama benzeri ingde falan olsaydi,yuksek ihtimal icralik olurdum....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Ziraat veya halkbankasinin faizleri daha dusuk diye biliyorum. Bir de tavsiyem o dur ki, yurtdisi sermayeli bankalardan kredi cekmeyin. Bir sorun olursa faizleri cok yuksek kalabiliyor. Kredi sozlesmesini iyi okumakta fayda var. Bu anlamda ziraat veya halkbankasindan (is de olabilir) baskasina kredi acisindan bulasmayin derim.

Ziraatten aldigim krediyi odeyemeyecek durumda kaldigimsa,yeniden yapilandirmisti banka. Bu sayede rahat bir nefes almistim. Ama benzeri ingde falan olsaydi,yuksek ihtimal icralik olurdum....

Hocam şimdilik vazgeçtim. Bir iki seneye düğün mevzularım olacak. İkisi bir yandan olmayacak gibi.
  • Aylık 1000-1200 TL ödemeye ek olarak, Aracı hiç kullanmasanız bile sigorta+kasko bedelleri var. Senelik 2000TL civarı olur.
    Ayda 180TL yapar, önemli bir para.
    Bence araç ücretinin en az yarısını peşin olarak biriktirdikten sonra kredi işine girin.
    Maaşın %50 sini araba ödemesine bağlamak çok riskli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: showstopper41

Aylık 1000-1200 TL ödemeye ek olarak, Aracı hiç kullanmasanız bile sigorta+kasko bedelleri var. Senelik 2000TL civarı olur.
    Ayda 180TL yapar, önemli bir para.
    Bence araç ücretinin en az yarısını peşin olarak biriktirdikten sonra kredi işine girin.
    Maaşın %50 sini araba ödemesine bağlamak çok riskli olur.

Aynen hocam bende düşündüm bu durumun daha mantıklı olduğuna kanaat getirdim, riske girmeye gerek yok.
  • Hocam o maaş ile araba yürütemezsin kusura bakma, bunun vergisi, benzini, sigortası cartı curtu bir sürü masrafı var, hem de kredi ile hiç olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.