Şimdi Ara

Bu Gece Sipariş Vericem Bi Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selam beyler. öncelikle söyleyim bu android olayından pek anlamıyorum. uzun zamandır klasik cep telefonlarından kullanıyordum şimdi yeni başlangıç seviyesi bi makinee geçeyim diyorum. Benim aklımda en çok experia u var. Uygun fiyata bulursam ilk ihtimalim o. Daha önce samsung laptopumla yaşadığım kötü olaylar sonucu o markaya karşı ziyadesiyle ön yargılıyım o yüzden samsung tavsiye etmeyin nolur. Alalimbakalim.com' da experia u 600 liraya geliyo, bana makul geldi sizce almalı mıyım ? Ya da diğer tavsiyeleriniz. Bu gece siparişi vericem bi el atın hayrına.

Then the disk on the stereo twanged off and out and in the short silence before the next one came on she suddenly came with a burst of singing.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BALCY

yok mu kimse beyler ? en azından alalimbakalim.com hakkında bilgi verseniz de olur. internette genel olarak olumlu yorumlar almışlar ama, bilen tecrübe eden var mıdır acaba ?

Tavsiye olarak Motorola Atrıx tavsiye edebilirim fakat yurtdısındaki arızalı urunler turkiyede satılıyor gibi bir şeyler duymustum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.