Şimdi Ara

Bu gece ona hayran kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • helal olsun christiano ronalda,messi çapaklarını yesin!

• İbrahim Üzülmez gayet iyiydi bence,Arda hiç yardımcı olmadı ona.Ona rağmen iyi oynadı.
    Senin Futboldan anlamadığın belli arkadaş,bence sen git Şovmen ol.

quote:

Orjinalden alıntı: DarkPluton

3-0 ve altı her sonuç'ta milli takımımızı başarılı addecem.İki ülke arasındaki futbol mantalite ve kapasitesi o kadar fazla ki.Ben en az 4 gol atacaklarını düşünüyorum bu artabilir de. İdddacılar ilk yarı ve ikinci yarı 1 ya da 5 gol üstü oynayabilirler rahatlıkla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

İbrahim Üzülmez gayet iyiydi bence,Arda hiç yardımcı olmadı ona.Ona rağmen iyi oynadı.
    Senin Futboldan anlamadığın belli arkadaş,bence sen git Şovmen ol.

quote:

3-0 ve altı her sonuç'ta milli takımımızı başarılı addecem.İki ülke arasındaki futbol mantalite ve kapasitesi o kadar fazla ki.Ben en az 4 gol atacaklarını düşünüyorum bu artabilir de. İdddacılar ilk yarı ve ikinci yarı 1 ya da 5 gol üstü oynayabilirler rahatlıkla

imzan güzelmiş. ispanya az oynasaydı farka giderdi maç sende biliyorsun.1-0 a sevin bakalım

• Çok güzel ikili oluşturdular

RAMOS VS İBRAHİM

• o da sana karşı boş değil
  • quote:

Anladıkta bu üçüncü resim ne oluyor ?
  • ben yıllardır köşemde yazıyorum.. bu adam orta yapmasını bilmiyor. top teknigi zayıf agır..kendi ekseninde dönüyor hasas şas gibi..sıkışınca geri ATIYOR topu kaleciye kadar...
    bu adam sadece antermanlarda kendini gösterdigi için bjk kadrosunda yer alıyormuş ben bilir kişilerin ""yabancısıyım""...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    12 yıl önce açıldı
    Ya yater ama yine hasta oldum
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ispanya az oynasaydı farka giderdi maç sende biliyorsun.1-0 a sevin bakalım

çok oynasaydı ne olurdu 25 falan atar mıydı?
  • arda turan ne yaptı maç içinde birde maçtan önce arda ramos engelini geçebilcek mi maymun edecek mi gibi şeyler konusuluyodu ramos sag bek olmasına ragmen sov yaptı
  • cevap vermeyin böyle futbol cahillerine ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: fanatik123

arda turan ne yaptı maç içinde birde maçtan önce arda ramos engelini geçebilcek mi maymun edecek mi gibi şeyler konusuluyodu ramos sag bek olmasına ragmen sov yaptı

maymun olma konusu gerçekleşti bence ama isim başka
  • Avrupalı oyuncuyu gözünde büyütüp kendi ulusal takımının oyuncusuyla dalga geçileceğini idda eden hatta maç oynanmadan kendini aşağılayan çoluk cocuk genç yaşlı ne kadar tip varsa sinir oluyorum.
  • bence de iyi savunma yaptı
    iyi oynayanlar arasındaydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kènan

quote:

Anladıkta bu üçüncü resim ne oluyor ?

o hacker okan Türkiyede kendi sitesini hekleyipde bunu internette paylaşan tek adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colossus_ -- 29 Mart 2009; 19:37:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.