Şimdi Ara

BU GECE MEDİAMARKT GECE KUŞU VARMIŞ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
4.732
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR MEDİAMARKT'TA BU GECE GECE KUŞU VARMIŞ BUYRUN LİNK...

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/shop/gecekusu.html

• Bu gece kuşunda güzel fırsatlar oluyor mu??

Kompakt makina bakıyorum belki güzel bi indirim olur
  • Mediamarkt mı ? Bir daha asla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip edelim ne olur ne olmaz..
  • römercan kullanıcısına yanıt
    Neler yaşadınız, bilgilendirir misiniz? TV bakıyorum bu ara, mediamarkt da gezindiğim sitelerden, hiç alış verişim olmadı, daha önce. sakata gelmeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Mediamarkt mı ? Bir daha asla

Neden oyle dediniz :D

• Belki yanlış fiyat girerler reserved
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    12 yıl önce açıldı
    Bu gece yine Şok'ta sayım var
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tırt
  • Umut dünyası.
  • umut.avi
  • 1300'e Galaxy S4 veya 1050 liraya İphone 4S bekliyorum.

• Ürünü yasal hakkımla iade edeli 30 gün oldu hala daha param gelmedi normalde 10 iş günü olması gerekiyordu. Arıyorum durumun aciliyetini bildiriyorum felan diyorlar sürekli aranacaksınız diyorlar ama ben arıyorum hep onları. Kısacası ürün elinize gelene kadar sıkıntı yok da bir sıkıntı yaşarsanız iade&değişim için bir destek servisleri yok diyebilirim o müşteri destek hattı süs olarak konulmuş madem herkeste var biz de koyalım birkaç telefon açan kişi ayıp olmasın diye. Maillere de ekseriyetle cevap vermiyorlar. Kısacası daha çok acemiler internetten satış konusunda.
  • fırsat konusu açtığın için adamı çizmişler

şaka şaka, kimbilir ne halt yedi :D
  • Kuş gibi indirim koyacaklar yine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuş bu defa uçacak mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Ürünü yasal hakkımla iade edeli 30 gün oldu hala daha param gelmedi normalde 10 iş günü olması gerekiyordu. Arıyorum durumun aciliyetini bildiriyorum felan diyorlar sürekli aranacaksınız diyorlar ama ben arıyorum hep onları. Kısacası ürün elinize gelene kadar sıkıntı yok da bir sıkıntı yaşarsanız iade&değişim için bir destek servisleri yok diyebilirim o müşteri destek hattı süs olarak konulmuş madem herkeste var biz de koyalım birkaç telefon açan kişi ayıp olmasın diye. Maillere de ekseriyetle cevap vermiyorlar. Kısacası daha çok acemiler internetten satış konusunda.

Hata sende :D gidiceksin notere 5 tl vericeksin ihtar çektiriceksin 3 gün içinde cevap vermeleri lazım vermediler mi ? evraklarını toplucaksın doğru icra dairesine :D en fazla 10 gün içinde paran cebinde

• Umut fakirin ekmeğidir
  • 5c daha da düşer mi ki 1400 civarı falan

• sanırsam bu ürünler

Media Markt indirimli ürünler listesi
    ◦PACKARD BELL Easynote TE69-CX-010TK 15,6 inç Pentium 2117U 4 GB 500 GB Notebook 1299 TL yerine 999 TL
    ◦DYSON DC37 Animal Turbine 1300 W Elektrikli Toz Torbasız Süpürge 1799 TL yerine 1499 TL
    ◦LG 42LA620S 42 inç 107 cm Ekran 3D SMART LED TV Dahili Uydu Alıcı 2499 TL yerine 1699 TL
    ◦SAMSUNG Galaxy S4 Mini i9190 4,3 inç Dual Core 1,7 GHz 8 GB Akıllı Telefon 1199 TL yerine 949 TL
    ◦Termikel BO5204 + 17552 + 3300 Ankastre Set 999 TL yerine 899 TL
    ◦Toshiba 50HL T33 LED TV 3499 TL yerine 2399 TL

Kaynak:http://kampanyabul.org/kampanyalar/magaza-market-kampanyalari/mediamarkt/media-markt-9-ocak-2014-indirimleri.html

• yazdığım ürünler ise, gece kuşu uçmaz pusar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.