Şimdi Ara

bu gece kafam iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kafam bozuk kızı düşünüyorum saçmalıyor ayrıla biliris dedi
    erken davranıp ben mi ayrılsam
    kafam bozuk yardım edin.aniden gelişen bir olay.

• sakın sen ayrılmaya kalkma

haklı olsan bile haksız konuma gelirsin bırak ne diyecekse o desin

sen sabırlı ol derim

yoksa elinde silahın kalmaz
  • sağol
  • Bence sen soguk davran cunku kızlar erkeklerin ilgisinden cok ilgisizligine duyarlıdır ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seferoglu

Bence sen soguk davran cunku kızlar erkeklerin ilgisinden cok ilgisizligine duyarlıdır ...

Tabii kız sana ilgiliyse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Bence sen soguk davran cunku kızlar erkeklerin ilgisinden cok ilgisizligine duyarlıdır ...

yoo ister ilgili olsun ister olmasın ama bir duruşun olmalı bir ağırlığın olmalı bu kabullenemeyen gider zaten
  • içelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ethan hunt

quote:

quote:

yoo ister ilgili olsun ister olmasın ama bir duruşun olmalı bir ağırlığın olmalı bu kabullenemeyen gider zaten

eet tavlamanın bası bu abi pesinden surunmeyeceksin surundureceksin kızlar suunduren kolay elde edilemeyen erkekleri sever sonra yeri gelincede pat verip kacacaksın Yok yok saka zamanı gelince biraz biraz odun vereceksin ama tamamen acılmak yolk

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ethan hunt

quote:

quote:

eet tavlamanın bası bu abi pesinden surunmeyeceksin surundureceksin kızlar suunduren kolay elde edilemeyen erkekleri sever sonra yeri gelincede pat verip kacacaksın Yok yok saka zamanı gelince biraz biraz odun vereceksin ama tamamen acılmak yolk

+1
    haklısın
    onun ne kadar değerli olduğu hissettirdikçe o kadar çabuk kopar senden
    tabi karakterli harbi kızlar bunların dışında..
    ben bu durumu cocuk oyunu zannedenlere uyuz oluyorum

• Zırt pırt kusen falan o ayaklara gelemem ben Kuserse 3*4 gun kussun oyle aynı gun hem ayrılalım yok ben seni ozledim geri birleselim falan bize uymaz gerci bendede oldu boyle seyler aynı kızla 3*4 kere cıkma girisimleri ama artık onları astım ben onlara deil onlar bana gelcek ... Su anda planlarım bozulmassa 3 tanesini bir idare edecegim biri kustumu hic takmam ben uzulecegime onlar uzulsun
  • quote:

Zırt pırt kusen falan o ayaklara gelemem ben Kuserse 3*4 gun kussun oyle aynı gun hem ayrılalım yok ben seni ozledim geri birleselim falan bize uymaz gerci bendede oldu boyle seyler aynı kızla 3*4 kere cıkma girisimleri ama artık onları astım ben onlara deil onlar bana gelcek ... Su anda planlarım bozulmassa 3 tanesini bir idare edecegim biri kustumu hic takmam ben uzulecegime onlar uzulsun

strateji uzaman

• quote:

Zırt pırt kusen falan o ayaklara gelemem ben Kuserse 3*4 gun kussun oyle aynı gun hem ayrılalım yok ben seni ozledim geri birleselim falan bize uymaz gerci bendede oldu boyle seyler aynı kızla 3*4 kere cıkma girisimleri ama artık onları astım ben onlara deil onlar bana gelcek ... Su anda planlarım bozulmassa 3 tanesini bir idare edecegim biri kustumu hic takmam ben uzulecegime onlar uzulsun

hocam ne deyim bi püf noktası varsa bi atasözü falan bizden saklama gözünün çapağına 2 yumurta kırayım

biz daha bi1 tane bulamadık ama yukarıda yazılanlar hakkaten doğruymuş bunu acı bi vaziyette öğrendim yanı

• ayrılık lafı gecmeye baslamıssa bıl kı ayrılık kacınılmaz.sen kendını ayrılıga hazırlamaya baslarsan ıyı edersın.kıza da aman ayrılmayalım trıplerıne gırersen ıyıce kaldırırsın.bu da ayrılma surecını sadece hızlandırmıs olur.sımdı içme ve aglama donemındesın.içmeye ve aglamaya baslayabılırsın...gecmıs olsun.
    ya da cıddıye alma ve bı sure onla gorusme kendını ne ıstedıgını ıyıce bı tartsın.

ya ne bılelım uzme kendını, belkı de oylesıne soylenmıs bı sozdur...
  • Başlık-mesaj uyumsuzlugu.
  • Hortun bu kadari 8 yil olmus belki evlenip çocuğa karismistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.