Bildirim
Bu Gece Bakım Yapılacaktır
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
merhaba..
demekki konuların ustunde israrla durmak ve hakkını aramak k2 kulagına kadar gidiyor..Bravo umarim kökünden kuruturlar.. -
bakalım exp bugun biteceğini düşünüyorum gökhan abi ama koxplar illa ki 1 2 gün içinde yeni versiyon çıkartırlar. -
aman cıkarmasınlar agzını hayıra ac:=) belki kökünden kuruturlar insanlar biraz nefes alır normale döner oyun:=) -
inş gökhan abi bakalım çoğunluk zevk alsın önemli olan o
-
He benim de derdim exp bugdu, kaldırsınlar içim rahat etsin.
Pk da kalıcı önlem alsınlar önce boş iş bunlar. -
bi yerden başlasınlarda devamı gelir dye tahmin ediyorum -
Ben resmi sitede bir yazı göremedim? -
Ex bug denen olay yok arkadaşlar xxxx adlı Koxp denen koxp da %50 exp arttır buttonu var basınca butona sc basmış gibi o kırmızı işaret çıkıyor yane exo bug olmuyor sadece bdw den aldımız sc ler gibi %50 exp arttırıyor yani 1 nevi kralın yapdı %50 exp event gibi.Yani eskiden partye alıp adamları 1 ni atıp bug yapıcak olan kişiye party atarak yapılıyordu.Şuan öle deil benden söylemesii!!!! -
dunden beri ex bug kullaniyom
bakalim ceza alacaz mi -
Kaynak işkembemi hocam -
kok a bakarsanız bakım olduğunu görürsünüz.
oyunda da notice geçti cw de
dn:http://www.kingofknight.com/times.php server maintance 4 saat sonra gösteriyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: CeFurkan
dunden beri ex bug kullaniyom
bakalim ceza alacaz mi
Hangi kxp acaba :) -
quote:
Orjinalden alıntı: [uA]Gokhius
Türkiye saatiyle sabaha karşı 06.00 da serverlar bakıma alınacaktır.
Bakımın sebebi son günlerde çıkan exp bug ve 3rd party toolslarla ilglili güvenlik güncellemesidir.
Yok bunun kaynağı işkembemi onu sordum ben -
umarım dogrudur, resmı sıtesını her zamnkı gıbı acamıyoruz su an -
quote:
Orjinalden alıntı: [uA]Gokhius
Türkiye saatiyle sabaha karşı 06.00 da serverlar bakıma alınacaktır.
Bakımın sebebi son günlerde çıkan exp bug ve 3rd party toolslarla ilglili güvenlik güncellemesidir.
bakım gelecek haklısın ama "Bakımın sebebi son günlerde çıkan exp bug ve 3rd party toolslarla ilglili güvenlik güncellemesidir." bu cümle tamamen kendi katkın.. -
ya birader yalan mı söyleyeceğim.carnac westte notice geçti bi kaç kez.zaten bakım olmuş bitmiş.anlamsız yorumlar yapmanın alemi yok -
Merak etmeyin 2 3 gün sonra yine cikar -
Ya şunu yazmak için girdim.
"Ya bu k2 Şirketi Köpekten beter ya baktılar ex bug çıktı hemen bakıma koşun bi tarafınıza ateş düştü değilmi hani millet pre almadan başladı kasmaya cebinize giren paralardan şüpe ediyorsunuz belki pre almayı bırakırlar ne yapacaz hemen önlemini alalım ama konu koxp a görew buguna ft buguna gelince k2 den bi ses yok paraya aç köpekler" -
hiçbir değişiklik olmadı herhalde
Benzer içerikler
- warrior skill dağılımı
- int priest stat
- doğum tarihi bulma programı
- certificate of victory ne işe yarar
- kingdom come deliverance can nasıl doldurulur
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X