| 

600km civarı yeni poloyu kullandım abi araba yolda gayet akıyor 1.0 motor aracı taşıyor iç mekan kalitesi clio ve diğer rakiplerinden bariz iyi duruşu kalitesi tipi vs çok tatlı başarılı bu araç neden sevilmiyor ? 226.000tl liste fiyatı var ama bayilerde araba yok bitmiş malum siteden almanız lazım ordada 230 civarına alınabiliyor pahalımı pahalı ama bu arabanın eski kasa 5 yaşında olanlarına 150-160 lar isteniyor zaten 5 yaşında 308 den daha pahalı bir ikinci eli var hatta şöyle diyeyim 5 yaşında ikinci ellere bakınca b segmentler daha pahalı yani poloya 230k ödeyen adam kötü bir alışveriş yapmış olmuyor bundan 5 sene sonra muhtemelen 260-270 e alınan 308 megane focus dan daha pahalı olacak daha hızlı satılacak 250-300 bin gibi bütcem vardı 2019 1.0tfsi 14.500km de a3 bulmuştum cam tavanlı falan 308.000tl ye sonra bi arkadaşım golf8 ilanı attı 330.000tl daha yeni daha konforlu ve sıfır bir araba ile arasında 20.000tl fark olunca otomatikmen ben aklımdaki araçları 2 ye indirgedim Ya malum sitede 230k ya 2021 sıfır polo yada malum sitede 320-330k ya sıfır golf8 almaya karar verdim ama dh ye bakınca polo alan maldır golf alan salaktır gibi yorumlar görüyorum Polo çok boş bir araba car play dışında bir cacık yok highline bile alsam hız sabitleme dışında ekstrası yok ama polo zaten şehiriçinde gezeyim konforlu kaliteli olsun arabası Golf alırsam golfünde donanımı güzel anahtarsız giriş çalıştırma koltuk ve direksiyon ısıtma led farlar falan yepyeni bir yüz gayet güzel yenilikler ve sonuç olarakta bi c segment olarak uzun yolculukta daha ferah ve konforlu olacak Yanlışım varsa düzeltin ama bana volkswagen almak daha mantıklı geldi 3-4 sene sonra satmak istesem hızlı satılacak değerli olacak üstüne bu süreçte rakiplerinden bariz daha iyi kaliteli bir araç olacaklar. Ha şunu diyebilirsiniz olay hava atmak prestij falansa 2019 a3 tabiki sıfır golftende polodanda daha havalı ama millete zenginim havası atmaya çalışma amacım yok 300-310 lara 2019 a3 mantıksız geldi o yüzden Arabayı anneme alacağım ve işe gidip geleceği içinde poloya biraz daha yakınım yarın golf8 i gidip test edecem ve diğer seçeneklere bakmayacam iş baya karışıyor bu paralarada ikinci ele gerek olduğunu düşünmüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >  | 

| 

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

Hızlı