Şimdi Ara

BU FORUMDA OLYMPUS'CU YOK MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fotograf makinasi alacam Olympus optik ve mp bakimindan mantikli geliyor.Diger topicimde de belirttim.Ama hicbir Olympus'cudan yorum alamadim?Hickimse kullanmiyor mu bu markayi?Kusura bakmayin bu topici olympusdan ses alamadigim icin yazdim.Cevaplarinizi bekliyorum
    Diger topichttp://forum.donanimhaber.com/m_13948431/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St_arican -- 9 Mayıs 2007; 15:48:03 >

• bende bir gun kodakci bulamayinca boyle bir topik actim masaalah topik dijital bolumun en cok okunanlarindan oldu seninkide oyle olabilir diyecem ama olympus az tutulan bir marka dostum ama genede cikacaktir mutlaka
  • arkadşlar olympus herkes tarafından yanlış ve az tanınan bir makina isterseniz ben size biraz gercekleri sunayım;

olympus 1910 yılında kurulan bir japon firması. ilk defa fotoğrf için mercek ureten firma. mdikal operasyonlar için kullanılan mercekleri genelde bu marka uretiyor...

turkiyede cok fazla bilinen bir marka olmamasının ek sebebi distributor sorunları. şimdiye kadarki distributorler iyi tanıtım yapamamışlar...

ben yazın 5 hafta kadar bu frmada calıştım... turistlerin en cok sorduğu markaydı
  • ilk lensi kodak uretmemismiydi yaw
  • Olympus ilk makineyi 1936 da yapmış,
     BU FORUMDA OLYMPUS'CU YOK MU?
  • kac mp acaba
  • EE simdi olymps fuji ve lumix den hangisinin optikleri daha iyi?Ayrica ben moskovada yasiyorum distirbutor sorunum olmayacak gibi.Extra flash takilabilen ise sadece lumix:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumda ALBAY var mi
    9 ay önce açıldı
    Batmandan kimse var mı forumda ?
    11 yıl önce açıldı
    Ne var bu Citizen'de
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.