Mitsubishi bu işin piridir lakin yüksek fiyat politikası nedeniyle eleştiririz.
Her üretim bir istihdamdır ve ne olursa olsun saygı gerekir, saygılı davranırız.
Her üretimin bir kullanıcı kitlesi vardır bu nedenle markaya hakaret edilmesine izin verirsek kullanıcılarını incitebileceğimizi bildiğimizden dolayı markalara karşı seviyesiz yaklaşımlara izin vermeyiz.
Her marka kendince ve hitap ettiği kitleye göre kalitelidir.
Üretici firmalar talep edilen kalitede üretim yaptığı için GREE kötüdür, MİDEA iyidir mantığı yanlıştır. Talep nedeniyle MİDEA nın da vasat ve vasat altı üretimleri mevcuttur.
Bir marka bir modelde kronik ve/veya epidemik sorun tespit edildiğinde çekinmeden forumda bunu dile getiririz. Lakin markaya forum ortamında haksız çemkirmek yerine firmaya bu durumu bildirip önlem almaları için uyarmayı tercih ederiz.
Herhangi bir markaya fazla yakın, Herhangi bir markaya fazla uzak değil tam ortada eşit ve adil mesafedeyiz. Şu forumda eleştirmediğimiz marka olduğunu sanmıyorum. Var ise hatırlatınız, inceleyelim görüşlerimizi yazalım.
Bilmediğimiz ürün hakkında yorum yapmayız, ahkam kesmeyiz. ''Bilmiyorum'' demekten utanmayız ki özel mesajdan bana bazı soruları soran arkadaşlara defalarca ''Bilmiyorum'' demişimdir.
Uzman - Üstad - Duayen - Pir - Prof vs değilim/değiliz. Kişisel fikir paylaşır, görüş telakki ederiz.
Forumdan ticari bir gelirimiz yoktur, satılan ürünlerden komisyon/prim almayız.
''Etik olmaz'' düşüncesi ile marka model firma tavsiyesi vermeyi kendi adıma uygun bulmuyorum ancak bana marka iletip görüş soran arkadaşlara fikir beyan ediyorum bunu bir tezat olarak algılamayınız.