Şimdi Ara

bu formdaki konuların ahvaline bi dur diyecek babayiğit yokmu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • twitte trend olamayanlar burada açlığını dindiriyor mu desem, yoksa birileri para verip gidin oralarda paralel başlıklar açın diye görevlendirmemi yapıyor desem anlamadım. Ben eskide vodo ekran kartlarına bakar mutlu olurdum. Günümüze geldiğimizde bu form malum zihniyetin altında pompalama misyonu gütmeye başladı..moderatörlerde aynı zihniyette olmalı ki hiç rahatsız olmuyorlar. bu konuların sürekli buralarda açılmasından.


    Ben konuya ideolojik olarak yaklaşmıyorum. Bu başlıkları açanların iyi niyetle açtıklarına inanmadığım kadar. Açılan başlıklara aynı eksende yanıt verenlerin teşkilat olduklarına inanmıyorum. Ama  gaza gelmeye çok müsait bir yapımız olduğundan acayip trend oluyor.

    buradan yorumu destekleyen arkadaşlara sesleniyorum;


    84 doğumluyum çocukluğumda insanlar bize ramboyu seyretmeye gelirdi.(İstanbul’da oturmamıza rağmen) çevremizde kimsede televizyon yoktu.98 yılında orta okulda arkadaşımın evine 8bit atarisinde oyun oynama giderdim acayip lükstü.2000 yılında aynı arkadaşımın bilgisayarını kullandım ben hiçbir zaman komodor falan görmedim. Lise çağım internet kafede geçti.2005 yılında pc sahibi oldum.90 lı yıllarda araba bu zamandan daha lüks bir araçtı. Aynı yıllarda merdaneli çamaşır makinesi aldık diye komşular hayırlı olsuna gelmişlerdi. SİZİN BIR KISMINIZ TL den 6 SIFIR ATILDIĞINA ŞAHİT OLDUNUZ. BİZ O ZAMANLAR TL YE 6 SIFIR ATILDIĞINADA ŞAHİT OLDUK. gecelik faizler astronomikti tl şimdiki tl den daha beterdi, ama...

    ama o günler kimse evimde beyaz eşya yok diye insanlar mutsuz olmuyordu, babam çikokrem aldığı zaman plastiğini kazırdık kardeşlerimle. Babamın 1 kere bizi dışarı yemeğe çıkardığı görülmüş bir şey değildi. Zaten bilmediğimiz için istemezdik. Velhasıl yokluğun adı öldük bittik yanıyoruz değildi. toplum ideoloji gözetmeksizin devletine sahip çıkıyordu .her şeye rağmen mutluydu insanlar.. ama bu forumda görüyorum bazıları kendilerine görev edinmiş felaket tellallığını. Kanser olanlar bile öleceğim diye yaygara yapıp ömür tüketmezler.. ama bunlar her gün iç karartıcı başlıklar atmaktan geri durmuyorlar.


    Arkadaşlar hangi ideolojiye sahip olursanız olun bu başlıkları atanlara prim kazandırmayın. Bu kötülüğü kendinize yapmayın. Mutsuzluk hastalığına yakalanıp bazı kıymetle ölçülmeyecek özelliklerinizi yitirmenizi istiyorlar buna müsaade etmeyin.


    Devlet bir çatı arkadaşlar.. ve bürokratlarda süreli bir memur. .biri gider bir diğeri gelir. Asıl olan biziz ve o çatının varolmasınada ihtiyacımız var.

    Eleştirelim,, kızalım,, hatta küfredelim…ama bir babanın çocuğunu eleştirdiği,,kızdığı,,hatta küfrederken bile sevmekten vazgeçmemesi gibi bakalım.. eleştirimiz kızgınlığımız hiddetimiz sevgimizden ötürü olsun nefretimizden değil…

    Dindarsan okunan ezanlar için sev..

    Ulusalcıysan devletçilik ve milliyetçilik ilkesi için sev..

    Bu ülke adına hiçbir değer taşımıyorsan bile; bir elinde ayna bir elindeki cımbızın elinde kalması için sev..


    "Sen şehîd oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:

    Verme, dünyâları alamasan da, bu cennet vatanı." diyor susuyorum..:)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakalll -- 30 Ekim 2020; 15:6:22 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.