Şimdi Ara

BU FİYATA ÇOK MAKUL DEĞİLMİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merabalar. uzun zamandır dizüstü bakıyordum hem photoshop hem oyun için. vtn ve bmksi takıp edıyordum ındırımde. bu özelliklere sahip pcler cok daha bu fiyatın ustunde satılıyor .

ayriyetten ekran kartı gt 635 cok cok iyi geldi. bu hafta içinde alıcam mutlaka anlayan arkadaşlar tavsiye edebililermi bu ürünü?

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/msi-ge620dx-i5-2450m-6g-750g-15-6-dos-gt635m-2gb-53863571

• Bütün forum ge620dx ile çalkalanıyor sen neredesin? Konulara bakda gör nasil bir ürün!!
  • İşlemcisi de i7 olsaymış tadından yenmezmiş doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

Bütün forum ge620dx ile çalkalanıyor sen neredesin? Konulara bakda gör nasil bir ürün!!

sakin ol ilk önce bi:) foruma giricek fazla vaktim yok. pek fazlada anlamam pcden sizlere soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cautiondrunk

quote:

Bütün forum ge620dx ile çalkalanıyor sen neredesin? Konulara bakda gör nasil bir ürün!!

sakin ol ilk önce bi:) foruma giricek fazla vaktim yok. pek fazlada anlamam pcden sizlere soruyorum

Yok sakinim yaw :)) hiç sorma hiç araştırma hiç bakınma direk git al o kadar söylüyorum mükemmel bir cihaz arkadaşimda var forumdada 50 100 kişi toplu alım yapma planları yapıyor o fiyata alınabilecek en iyi notebook.
  • quote:

quote:

quote:

Yok sakinim yaw :)) hiç sorma hiç araştırma hiç bakınma direk git al o kadar söylüyorum mükemmel bir cihaz arkadaşimda var forumdada 50 100 kişi toplu alım yapma planları yapıyor o fiyata alınabilecek en iyi notebook.

eyvallah ozaman bende ne zamandır vatanla bımeksı takıp edıyordum fıyatlar yuksektı sagolasın attım sepete

• quote:

quote:

quote:

quote:

eyvallah ozaman bende ne zamandır vatanla bımeksı takıp edıyordum fıyatlar yuksektı sagolasın attım sepete

Ne kadara alıyorsun? taksitlemi alacaksin birde. Sanalmarketimde havaleyle 1720 ye felan veriyorlar oralardan al exadan felan vatanda falan yok diye biliyorum varsada çok pahaliya veriyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç bu fiyata alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acele etme fiyatları düşecek bunları
  • ne zaman düşer ki hocam bilmiyorum bu sıralar almam gerekli.

taksitle alıcam world veya maxium ile
  • fiyatlar dusmucek hdd ve ram fıyatları artacak haberınız olsun

http://forum.donanimhaber.com/m_58039084/mpage_20/f_/key_//tm.htm

sayfanın altına dogru sartlar ve fıyat var bı alternatıf olsun sızın ıcınde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 7 Mart 2012; 22:05:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.