Şimdi Ara

bu filmler hakkında fikri olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ali
    kiss the girls
    Ararat
    Blue Sky
    Boogie Nights
    DEVIL IN BLUE DRESS
    EQUILIBRIUM
    Frida
    Bloody Sunday
    Taste of others
    the man who cried
    october sky
    Alamo, The
    hellboy
    man on fire
    extreme ops
    after hours
    ladder 49
    manchurian candidate
    Ying xiong (hero) jet li
    hidalgo
    never die alone
    187
    baby boy
    man without a face
    malena
    before the rain
    amen
    BARTON FINK
    once upon atime in mexico
    apocalypse now
    loser
    thunderbolt and lightfood
    funeral
    ride with the devil
    original sin
    BATTLEFIELD EARTH
    mission to mars
    DEEP END
    DOG SOLDIERS
    Dogville
    EXISTENZ
    FRENCH KISS
    HEIST
    MEAN MACHINE
    PEOPLE I KNOW
    RADIO
    LEAGUE OF EXTRAORDINARY GENTLEMEN
    red planet
    american yakuza
    stalingrad
    dangerous beauty
    1492 conquest of paradise
    wrecking crew
    existen z
    new rose hotel
    enemy at the gates
    instinct
    astronaut's wife
    New guy
    Othello
    Papillon
    Ravenous
    STIR OF ECHOES
    SWEET sixteen
    TOMBSTONE
    VALENTINE
    VIRGIN SUICIDES
    WELCOME TO SARAJEVO
    Baise moi
    bulletproof monk
    Dogville
    frailty
    Profession: reporter (Antonioni)
    Discreet Charm of the Bourgeoisie (Bunuel)
    Network (Lumet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caligula -- 22 Ağustos 2004, 21:50:41 >

• New guy(ezik bi liselinin lise değiştirip populer bi tip olmasını anlatıoo idare erder)
    american yakuza (yuh abi bu filmi izlemedin yaw bildiğimiz karete filmleri vasat altı)
    LEAGUE OF EXTRAORDINARY GENTLEMEN (fantastik bi film sean connery oynuyo bi sürü değişik yetnekeleri olan insanlar dünyayı kurtamaya çalışıoolar beni tatmin etti)
    HEIST(gene hackman oynuyo süpper bi hırsızlık filmi filmin sonuna kadar ne olacağını anlamıon)
    original sin (bana göre iidi aldatma üzerine bi filmdi sanırım)
    once upon atime in mexico (mexikalı 2 ii bi filmbence)
    hidalgo (1900 lü yıllarda atlarla ilgili paris dakar yarışı gibi bi film ilginç yani yüzzüklerin efendisindeki aragorn oynuyo)
    hellboy(abi daha türkiyede vizyona girmedi fantastik bi film sanırım marvelin çizgi roman uyarlaması,örümcek adam gib)
    EQUILIBRIUM (ikibin bilemekaç yılında yani gelecekte geçiyo herşeyin yasak olduğu bi dünyada düzeni sağlamak için özle eğitilmiş bi eleman düzene karşı çıkıyo vasat bence)

walla ancak bu kadarını hatırlaya bildim belki türkçe adlarını yazarsan daha çok yardımcı olabilirim.filmler için yorumlarım kendime aittir.izlemeden karar verme benim için kötü olan bi film senin için gzl olabilir

• Walla arkadaşım sinemayla yakından ilgiliyim.Ama listen o kadar uzunki ben sana ne diim şimdi.İnsan tek tek yazsa bence daha ii olurdu.

Ancak şunu diim araratı izleme

LEAGUE OF EXTRAORDINARY GENTLEMEN
    red planet
    Hellboy falan zaman geçirtici şeyler...

Dogville guzel ama kafa kurcalıyıcı bir film.

Amen:Super bir film listenin en iyilerinden bence

Malena:Çok ıscak bir Monica Belluci filmi desek yanlış olur:).Bu filmde sağlam

Apocalypse now :En iyi savaş filmi olarak kabul ediliyor heral.Francis Coppola amcamın filmi

Dogville :Belli bir zekaya sahip olmak gerekiyor diye okumustum.Fakat İzlemedim.
  • Dogville oldukça iyi bir film Nicole Kidman çok iyi oynuyor...... Bu filmi izlerken içinizde müthiş bir nefret ortaya çıkacak ve filmin bitişinde ise bu nefretten kurtulacaksınız: Müthiş bir rahatlama olacak.........
    Tavsiye ederim........
  • o listeden Boogie Nights ı çıkarır ayrı bir kefeye koyarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • listenin %70 ini felan izledimde simdi tek tek yorum kasar adami ama listenin cogunu sahsen ben kendi arsivime koymam
    manchurian candidate
    bu filmi yeni indiriyom %90 suan turkiyede vizyona girmemis amerikada 3 haftam1 4 mü ne olmus sen nerden kelemissin onuda anlamadim
    Since 2004 @ DH
  • EQUILIBRIUM = matrix vari dövüş sahneleri olan bir film 3, dünya savaşından sonra insan oğlu yeni bir buluş yapıyor bir ilaçla insanların nefret hırs öfke aşk gibi yani kısaca insanı insan yapan bütün duyguların öldüren bir ilaç ilaç kullanmayanlarla(asi ler ) kullananlar arsında geçen bir mücadele kullananların özel tim gibi rahip ismin verdikleri şahıslar buasileri ve sanat eserlerini bulup yok ediyolar başrol oyuncusunun ( rahip ) ilaç kullanırken ki hali ile ilaç kullanmadaki halindeki mimikleri beni gerçekten etkiledi film aslında güsel bir tema işliyor bence seyredilesi bir film

HELL BOY = X men vari bir film yalnız bunda mutant lar yerine başka dünyadan gelen iyi ve kötü yaratıklar var eğlenceli ve bol görsel efektli bir film bence seyre değr

Ying xiong (hero) jet li = eğer çin mitolojisi fantazili bir film seyretmek istiyorsan ve aşk intikam onur bulmacalar ile ilgili bir film seyretmek istiyorsan gerçek enlamda bir sinemada renklerin uyumunu görmek istiyorsan kaçırma derim sana

LEAGUE OF EXTRAORDINARY GENTLEMEN = evet bu filmde binevi değişik hikayelerdeki kahramanların bir araya gelip dünyayı kurtarmaya çalışması kaptan nemo dr.jackm.rhide felan gibin adamlar dünayayı kurtarıyo güsel seyret

türkçelerini yaz daha çok yardımcı olalım

• existenz ı 2 kere yazmışın yada copy/paste etmişin...

mean machine mutlaka izle pişman olmazsın
    ben tek, siz hepiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.