filmin aslında etkileyen kısımları müzikleri özellikle çocuğun gitar çalışı.
...tv'de çıktı sanırım bu film ilk 10 dk dan sonra tarzım olmadığına karar verip kanal değiştim
Herkes filmden çok müzikleri beğendiğini söylemiş :) En iyisi müzikleri indireyim :)
quote:
Orjinalden alıntı: seralim
...tv'de çıktı sanırım bu film ilk 10 dk dan sonra tarzım olmadığına karar verip kanal değiştim
çok dğru bir karar vermişsiniz
İzlesenizde olur izlemesenizde.
İnsanları yanlıs yönlendirmeyin.
Güzel filmdir.İzlerken sıkılmazsınız en azından.Zamanım boşa gitti demezsiniz.Tavsiye ederim
iyi filmdir çamur atmak yersiz.
Şuan o kadar revaşta olan filmi izlerken bile sürekli sıkılırdım ama bu filmde hiç sıkılmadan akıcı bir şekilde seyrettim çok güzel bir film ...
Bugün 3.ye izledim bu filmi, yine aynı zevki aldım
Bazılarına saçma gelicektir gelişen yaşanan olaylar ama filmin asıl güzel yanı zaten o masalsı hikayesi. Müzikler müthiş, hele o küçük kara kıza bayılıyorum
ben bu filme 20 tane altyazı indirdim hiçbirisi uymadı bende attım izlenen filmlerin arasına sonunda.
quote:
Orijinalden alıntı: tunama
Şu sıralar vcd cilerin raflarında duruyor yeni çıkmış fimler arasında ben dün izledim baya bi etkilendim tekrar tekrar izliyeceğim fimler arasına girdi mutlaka alın ve izleeyin bu arada adamın kıza yazdığı şarkını adını bilen varmı
Beyazperde açıklaması:Lyla Novacek çok yetenekli bir viyolonselisttir. New York'taki bir konser çıkışında Washington Square'deki bir partiye katılır. Orada İrlandalı gitarist Louis Connelly ile tanışır. Müzik aşkını paylaşırlarken birbirlerine de aşık olurlar ve o gece birlikte olurlar.
Bir daha birbirlerini hiç görememiş olan bu ikilinin, o gecenin meyvesi olan çocukları August Rush ise yıllar sonra müziğin yardımıyla ailesini bulabileceğine inanır.
Hem müziğe hem de güzel bir öyküye doyabileceğimiz, keyifli bir film.
neden spoiler veriyorsunuz arkadaş ?
filmin sonunu bile tahmin etmek mümkün bu tip bir mesajdan.
lütfen dikkatli olalım.
-----------
güzel bir filmdi. biter bitmez müziklerini aradım, buldum.
quote:
Orijinalden alıntı: erdemlix
quote:
Şu sıralar vcd cilerin raflarında duruyor yeni çıkmış fimler arasında ben dün izledim baya bi etkilendim tekrar tekrar izliyeceğim fimler arasına girdi mutlaka alın ve izleeyin bu arada adamın kıza yazdığı şarkını adını bilen varmı
Beyazperde açıklaması:Lyla Novacek çok yetenekli bir viyolonselisttir. New York'taki bir konser çıkışında Washington Square'deki bir partiye katılır. Orada İrlandalı gitarist Louis Connelly ile tanışır. Müzik aşkını paylaşırlarken birbirlerine de aşık olurlar ve o gece birlikte olurlar.
Bir daha birbirlerini hiç görememiş olan bu ikilinin, o gecenin meyvesi olan çocukları August Rush ise yıllar sonra müziğin yardımıyla ailesini bulabileceğine inanır.
Hem müziğe hem de güzel bir öyküye doyabileceğimiz, keyifli bir film.
neden spoiler veriyorsunuz arkadaş ?
filmin sonunu bile tahmin etmek mümkün bu tip bir mesajdan.
lütfen dikkatli olalım.
-----------
güzel bir filmdi. biter bitmez müziklerini aradım, buldum.
*hocam sen eskiden indirme filan yokken vcd ciye gidip filmin arkasındaki konuya bakmadan gözü kapalı filmmi alıyodun... *konu 2008 yılında açmışım o zmanlar spoiler nedir onu bile bilmiyodum
İzlediğim en güzel müzikal filmdi mutlaka izleyin.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: erdemlix
quote:
Orijinalden alıntı: tunama Şu sıralar vcd cilerin raflarında duruyor yeni çıkmış fimler arasında ben dün izledim baya bi etkilendim tekrar tekrar izliyeceğim fimler arasına girdi mutlaka alın ve izleeyin bu arada adamın kıza yazdığı şarkını adını bilen varmı
neden spoiler veriyorsunuz arkadaş ? filmin sonunu bile tahmin etmek mümkün bu tip bir mesajdan. lütfen dikkatli olalım. ----------- güzel bir filmdi. biter bitmez müziklerini aradım, buldum.
*hocam sen eskiden indirme filan yokken vcd ciye gidip filmin arkasındaki konuya bakmadan gözü kapalı filmmi alıyodun... *konu 2008 yılında açmışım o zmanlar spoiler nedir onu bile bilmiyodum
ya spoiler olayına sinirleniyorum hep. çok kötü bir iki olay yaşadım çok güzel bir iki film gitti bu sebepten.
ben tarihe falan da bakmadan daldım ama, belki o zaman spoiler tuşu bile yoktur
en azından, şimdi değiştirsen ?
inanır mısın ? filmin türüne, imdb puanına, ana konunun ne olduğuna bakar, ona göre izlerim filmleri yıllardır bu sebep ile.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme