Şimdi Ara

Bu Filmi Mutlaka İzleyin:Kalbini Dinle ( August rush )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu sıralar vcd cilerin raflarında duruyor yeni çıkmış fimler arasında ben dün izledim baya bi etkilendim tekrar tekrar izliyeceğim fimler arasına girdi mutlaka alın ve izleeyin....
     Bu Filmi Mutlaka İzleyin:Kalbini Dinle ( August rush )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunama -- 29 Nisan 2010; 16:21:33 >

• etkilendiğim filmler arasındadır. bende tavsiye ederim ayrıca soundtracklar çok iyi
  • IMDB Puan : 7.3/10

Puanı fena degil yorumlar da iyi bir film olduğunu okumuştum...

İndirmeye başladım bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuRaT_09

IMDB Puan : 7.3/10

Puanı fena degil yorumlar da iyi bir film olduğunu okumuştum...

İndirmeye başladım bile.

• Teşekkürler öneri için. Ben de izlerim yakın zamanda.
  • indire gandi yapacan dimi çakalll gerci bende malum yere yamuldum
  • Film gerçekden çok güzel mutlaka izleyin beğeneceğinize eminim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Revival,Carter bir gelin hele
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • indiripte izleyenlerin alıpta izleyenlerin film hakkında yorumlarını bekliyorum
  • Duygusal ve romantik bir filmdi.Zaman zaman gözlerimin dolduğunu,hadi hadi dediğimi bilirim.Tavsiye edeceğim bir film.
  • bizim sezercik ve yumurcak filmlerinin hollywood versiyonu ben hiç etkilenmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: poweruser0

bizim sezercik ve yumurcak filmlerinin hollywood versiyonu ben hiç etkilenmedim

Bu film bayadır duruyor bende izleme imkanım olmadı ama bu filmde uyuz olduğum şey hem mutlaka izleyin diyenler hem de bu arkadaş gibi ne var bu filmde diyenler..
  • Hayatımda izlediğim en KÖTÜ 5 film arasına rahatlıkla girer diyebilirim.

Filmin müziklerine diyecek yok..tmm belki çocuğun oyunculuğuda bir yere kadar ama konu-kurgu kesinlikle çok kötü..

Arkadaş eski türk filmlerinde bile bu kadar saçmalık yok!

Başlığın değişmesini talep ediyorum!!!Kesinlikle izlenmemeli izleyenle de muattap olunmamalı olarak

Yani kardeşim bu kadar olur ya..İlk görüşte aşk(ona tamam)..Sonra hemen zengin ve kısıtlayıcı bir baba çıkıyor hoopp kadın hamile ama baba el koyuyo çocuğa doğumda kadının haberi yok öldü diyolar(Başladı türk filmi)Bu arada şarkıcı erkek figürde bir orada bir burada sürtüyo(derbeder olma durumu)Neymiş efendim anası babası müzisyen ya çocukta hemen süper kabiliyetli müzisyen( ) Olay bunlardada diil ya sonu dumur resmen çocuk şarkı yazıyo anasının babasının haberi yok bu arada tabii konser verirken müziği duyan ana baba konser alanına abidik gubidik bakışlarla koşuyor---hiç tanımadıkları sevgili yavrucaklarını yaptığı müzikten tanıyıp dibinde bitiveriyolar--OOOHHHAAAA Artık YAAAAAA

• sadece muzikleri icin izlenebilecek bir film.
    fazlasini beklemeyin
  • bende hemen indirmeye başladım daha öncede indireyi düşünmüştüm fakat sora unutmuştum bu topic i açmanız çok iyi olmuş
  • En sonunda izleme fırsatım oldu,olumlu olumsuz yorumlar arasında kalmıştım ama güzel vakit geçirtti biraz türk filmlerini andırsada..
  • İndirmeye başlıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: merttt35

Hayatımda izlediğim en KÖTÜ 5 film arasına rahatlıkla girer diyebilirim.

Filmin müziklerine diyecek yok..tmm belki çocuğun oyunculuğuda bir yere kadar ama konu-kurgu kesinlikle çok kötü..

Arkadaş eski türk filmlerinde bile bu kadar saçmalık yok!

Başlığın değişmesini talep ediyorum!!!Kesinlikle izlenmemeli izleyenle de muattap olunmamalı olarak

Yani kardeşim bu kadar olur ya..İlk görüşte aşk(ona tamam)..Sonra hemen zengin ve kısıtlayıcı bir baba çıkıyor hoopp kadın hamile ama baba el koyuyo çocuğa doğumda kadının haberi yok öldü diyolar(Başladı türk filmi)Bu arada şarkıcı erkek figürde bir orada bir burada sürtüyo(derbeder olma durumu)Neymiş efendim anası babası müzisyen ya çocukta hemen süper kabiliyetli müzisyen( ) Olay bunlardada diil ya sonu dumur resmen çocuk şarkı yazıyo anasının babasının haberi yok bu arada tabii konser verirken müziği duyan ana baba konser alanına abidik gubidik bakışlarla koşuyor---hiç tanımadıkları sevgili yavrucaklarını yaptığı müzikten tanıyıp dibinde bitiveriyolar--OOOHHHAAAA Artık YAAAAAA

Biraz öyle ama güzel genede yav

• Saol tavsiyen için listeye aldım
  • konuyu hortlatayım, bu gün izledim biraz bizim filimleri hatırlatıyor, çok güzel bir filmdi izlemenizi tafsiye ederim.
  • biyografi sanarak izlemiştim ama değilmiş. eğer siz de biyografi gibi izlerseniz filmden zevk alırsınız onun haricinde yeşilçam filmlerini andıran bir havası var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.