Şimdi Ara

BU FİLME GİDENLERİN SONU...'HOSTEL'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilindiği üzere tarantino imzalı ,gösterime yeni girmiş filmlerden biri olan 'hostel' Türkçe çevirisiyle otelden bahsediyorum.Film için korku filmi yazıyordu.Doğruluk payı var.18+ da yazıyor tabi.buna da tamam.ama son yılların en korkunç filmi dersek hata yaparız.basın ve medya da aynı hatayı yaptı malesef.
    film 3 arkadaşın çapkınlık yapmak için gittiği slovakyada yaşadıklarını anlatıyor.ilk başta herşey normaldir ama daha sonra ortaya çıkan bir örgüt bu 3 arkadaşa yapmadıkları işkenceyi bırakmaz.olay da burada zaten.film tamamen işkence ve iğrençlik üzerine kurulmuş bence.yönetmen o kadar ileri gitmiş ki kopan parmaklar,vs bahsetmek istemediğim bir çok şey filme gidenlerin çoğunu olumsuz etkilemiş.
    bu yüzden bu filme gitmeden önce giden birinin fikrinin alın.örneğin benimilla gidecem de diyorsanız iştahsız günler sizi bekliyor olabilir

• İnternetten indirdik bizde arkadaşlar izlediler filme ne iyi ne de kötü diyebiliriz dediler
    en güzel film, çizgi filmdir
  • filmi 2 gün önce bilgisayarda izledim. yani midem resmen ayaklandı. bu kadar iğrenç olur ya. bu film ne korku ne gerilim. yeni bir tür. iğrenç. midesi sağlam olmayanlar izlemesim bence.
  • [bunlar benim düşüncelerim]

filmi hiç sevmedim hatta para verip dvd sini kiraladığım üstüne zamanımı harcağım için bile bin pişmanım...

filmde ne korku var ne iğrençlik ne de adam gibi işkence...saçma sapan bir film...sadece +18 olması için çekilmiş bir film...

yani b*ktan bir film...gitmeyin...değmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddie -- 26 Mart 2006; 1:30:47 >
  • ya bu aksam sınema da izledim ve kabus gibiydi...
    gerci sonu cok gusel bitti yani konu cok cok iii baglanmış ama bu kadar kan içermesi brz abartılı olmus yaaa...
  • Bende izledim ama pek de korkutucu gelmedi bana... Filmin ilk bölümü erotik sahnelerle doluydu.. Filmin sonlarına doğru şiddet oluşmaya başladı ama şiddette bir incelik bir sanat yoktu... Saçma sapan bir filmdi işte...
    Bu arada film tarantinonun değil sadece tarantino imzalı...
  • Ben bir hafta önce Divx 'ini indirdim ama Türkçe altyazı bulamadım. hala merakla izlemeyi bekliyorum. CD 'ye bakıyorum

altyazısı olan var mı elinde?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu fragman hangi filme ait?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • divx planete baktın mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: @dewrano

divx planete baktın mı?

hem divxplanet hemde divxforever 'a baktım. yoktu

yine bakayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: aktifnet

quote:

divx planete baktın mı?

yine bakayım

bi de buna bak:

http://www.videometre.com/

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: aktifnet

quote:

divx planete baktın mı?

yine bakayım

bi de buna bak:

http://www.videometre.com/

yokk

• Eeneeeeeeeeeeeeeeeeeee..

buldummmm..

http://divxforever.com/?act=subz&CODE=06

birsürü eklenmişşş

• dvd kaça kiralıyonuz bir de orjinal mi korsanmı
  • filme köt diyorlar yaa .. konu monu yokmuşş ... sadece şiddet ve erotizm varmış.. sawin yanına yanasamaz diyorlar... hayal kırıklıgına ugrayacak gibiyim
  • arkaaşlar film indirebileceğim bir site varmı ben bir zahmet pm atsanız
  • ya bu flime girebilmek için biletleri sırada bulunan bi abiye aldırdık 18 yasından kucucuuz die wermediler bize bileti yinede girdik midem bulandı ama olay gercekmiş heralde o kadar abartılı deeldir heralde ama gercekmiş konu ilk yarı po... gibi ikinci yarı mide bulandırıcı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.