Çok saf bir kari koca çocuklari olmadigi için hocaya > > gitmisler. > > Hoca büyü için hanimla iliski kurmam gerek > > demis. > > Hafifçe iliskide çocuk memur olur, biraz > > ilerletirsem mühendis olur, tam iliskide doktor olur > > demis. Çok sasiran ama çaresiz kalan kari koca > > düsünmüs tasinmis, çocugumuz olsunda memur olsa da > > olur demisler. > > Hoca kadini içeri almis.Soyunmasini söylemis. > > Hoca > > kadinin çok güzel oldugunu görünce kendini kaptirmis. > > Kadin hocanin tam iliskiye geçmeye çalistigini görünce > > telasla "aman hoca efendi biz memur istiyorduk" demis. > > Kendinden geçen hoca gürlemis:" çocugun istikbaliyle > > oynama be kadin!"
yorumları bekliyorum
Kötü
ben anlatırım
öğretmen yoksa anlatılır.
dur ben sana bir fıkra yazayımda onu anlat sen
köyün birine teröristler baskına iniyolar. buldukları tüm erkekleri başlamışlar öldürmeye öldürülen adamların da karıları terörist başına feryat etmişler "onlar bizim herşeyimiz onlar bizim evimizin direği" felan diye. terörist başıda "kocalarınızı bir şartla öldürmem kocalarınızın gözlerini bağlicam sizinde gözünüzü bağlicam erkekleri tek sıraya dizicem kocalarınızı cinsel organından tanıcaksınız. tanıyan kocasını alıp gider öldürmem" demiş kadınlarda " herne olursa olsun kabul ediyoz" demişler. adamlarla kadınlar geçmiş sıraya bağlamışlar gözlerini. kadınlar başlamışlar "bu deel, bu deel, bu deel, bu" 2. kadın gelmiş. "bu deel bu deel bu" 3.kadın, 4.kadın tutan gidiyo tutan gidiyo terörist başı bakmış olcak gibi değil kimseyi öldüremicek araya 4-5 tane terörist koyuya kadınlır yine başlıyo 1. kadın gelmiş "bu deel, bu deel, bu bizim köyden deel, bu" 2.kadın gelmiş "bu deel, bu deel, bu deel, bu bizim köyden deel bu"
anlatılmaz.ama erkek bi hoca ise yanınıza gelirse alçak sesle anlatılabilir.
lise yıllarımdan kalma bir fıkra bu ve okulda duymayan bay-bayan hoca kalmamıştı
quote:
Orjinalden alıntı: pisiko__
köyün birine teröristler baskına iniyolar. buldukları tüm erkekleri başlamışlar öldürmeye öldürülen adamların da karıları terörist başına feryat etmişler "onlar bizim herşeyimiz onlar bizim evimizin direği" felan diye. terörist başıda "kocalarınızı bir şartla öldürmem kocalarınızın gözlerini bağlicam sizinde gözünüzü bağlicam erkekleri tek sıraya dizicem kocalarınızı cinsel organından tanıcaksınız. tanıyan kocasını alıp gider öldürmem" demiş kadınlarda " herne olursa olsun kabul ediyoz" demişler. adamlarla kadınlar geçmiş sıraya bağlamışlar gözlerini. kadınlar başlamışlar "bu deel, bu deel, bu deel, bu" 2. kadın gelmiş. "bu deel bu deel bu" 3.kadın, 4.kadın tutan gidiyo tutan gidiyo terörist başı bakmış olcak gibi değil kimseyi öldüremicek araya 4-5 tane terörist koyuya kadınlır yine başlıyo 1. kadın gelmiş "bu deel, bu deel, bu bizim köyden deel, bu" 2.kadın gelmiş "bu deel, bu deel, bu deel, bu bizim köyden deel bu"
İlk fıkrada güzelmiş
quote:
Orjinalden alıntı: pisiko__
süper
iyiki benim öğrencilerim küçük
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme