Fenerbahçe'nin hocası Aykut Kocaman, Başkan Aziz Yıldırım ve taraftarların dörtgözle beklediği, 'Rakibi ısıracak' takımı kafasında oluşturdu... Bu düşüncesini yönetimlede paylaşan Kanarya’nın teknik patronu, sadece 2 transfer daha istedi: Kayseri’den Cangele ve Bayern’den Hamit Altıntop...
Başkan Aziz Yıldırım’ın her fırsatta dile getirdiği, taraftarların hasretle beklediği ‘Isıran Fenerbahçe’ bir türlü ortaya çıkmıyor ama teknik patron Aykut Kocaman, her geçen gün bu hedefe yaklaştıklarını düşünüyor. Başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı sohbet toplantısında hayalindeki ilk 11’i açıklayan Kocaman, özlenen Fenerbahçe için biraz daha süre ve 2 de transfer talep etti. Kayseri’nin golcüsü Cangele’yi alıp, orta dörtlünün sağında kullanmayı planlayan Kocaman, Fener’in bitmeyen aşkı Hamit Altıntop’u da tekrar gündeme taşıdı. Kocaman’ın yönetime verdiği onbirde Emre Hamit’in, Alex de Dia’nın alternatifi gibi görünüyor. Brezilya Milli Takımı’na geri dönen Santos ise yabancı kontenjanına takıldığı için Uğur Boral’ın gölgesinde kalıyor. Yönetim devre arasında Cangele ve Hamit transferlerini gerçekleştirebilirse, Aykut Kocaman’ın hayalindeki takım ligin 2. devresinde sahne alabilir...
Hamit geldi de yararlı olur mu diye anket bile açmış akıllı gazete fanatik
Yapacak haber yok tabi.
ama neyi ?
Hamit Türkiyeyi istemiyor.ASlında çok isterim gelmesini fakat gönülsüz yapılan işten fayda geleceğini sanmıyorum Ayrıca haberin Dianın alternatifi Alex demesi de gairp olmuş
Bu transfer döneminde Aziz Yıldırım Hamite kaç para istiyorsun demişti.Hamit de buna alınmıştı bir röportajında söylemişti.Direk para konuşuluyor futblcuyla ilgilenilmiyor diye.
Bilmiyorum belki seneye görürürz
Alex'in yerine Diegoda olur ... Dia solsa sag kanatta Stoch, Ortada Emre ve Topuz
tamamen saçma sapan bir haber.
cangele kral transfer olur..hamit laf yok zaten..ama şimdilik hayal haber bence...
bunlara kalsa bu sene alexin yerinde ronaldinho niangın yerine henry olması lazımdı
Benim anlamadığım, Hamit gelince Emre neden yedek oluyor?
Yalan olduğu kadar saçma bir haber olmuş Fanatik'ten.
Beni yak Kendini yak Mamodu Niang
Bence Cangele gelse rakip taraftarlar Bilica dan falan daha çok nefret eder.Lincolne benzetiyorum nedense bu adamı.
Ne Cangelesi ya, hey Allahım yarabbim....Dia varken Cangelenin ne işi var takımda... Emre yi kesip Topuzu koymuşlar birdei..Topuz kim Emre varken..
Cangele mi? Boşu boşuna kontenjanı yer.
quote:
Orijinalden alıntı: Rajon Rondo 9
Cangele mi? Boşu boşuna kontenjanı yer.
baroni yer kaplamıyorda cangelemi kaplayacak.bence 10 numara bir transfer olur.
Cangele Mangele hikaye. FByi kurtaracak olan şey daha önce olduğu gibi istikrar olacaktır. Takım yerlerde de sürünse bu takımın başında Aykut Kocaman kalmalıdır. Kurtuluş buradadır. Yabancı hayranlığı her yıl bu takımdan milyon euroları tazminat olarak götürdüğü gibi, her yıl takımı geriye götürmekte, hep sil baştan yaptırmakta. Biz taraftar olarak yöneticimize, hocamıza, oyuncumuza sabırla destek olursak, onları baskı altına alıp, aşağı çekmezsek başarı her zaman olduğu gibi gelecektir.
Biri bana söylesin 1.68 lik Dia orta sahada Alexsin yerine oynayabilirmi o fizik gücüyle.Bırakın yahu 65 kilodur o en fazla.