TTnet'de 1 Mbps ile hizmet alırken, online işle merkezinden 4 Mbps paketine geçiş yapmıştım. Bunun üzerine faturada 4 Mbps gözükürken hızım 1 Mbps de kaldı. 4 ay boyunca defalarca derdimi anlatmama karşın sorun çözülmeyince ben de daha fazla almadığım hizmetin parasını ödememek için için TTnet'e olan taahütüme aldırmayıp 19 Aralıkta Superonline adsl'ye geçtim. Ocak ayında gelen fatura ise kafamı karıştırdı. Şubatta belki başka fatura gelir diye bekledim ama bu güne kadar herhangi bir fatura gelmedi. Bu faturayı bana açıklayabilecek olan var mı?
Bu da faturanın arkasındaki açıklama Anladığım kadarıyla 54.12 TL taahhütten kaynaklanan miktar ama toplamda nerede
Bir aydır kafa patlatıyorum ama mesajı yazar yazmaz sorunun cevabını buldum. Ben Aylık ücreti peşin aldıklarını atlamışım, kafam o yüzden karıştı. Yani 19 günlük bağlantı ücreti + Taahhüt ücreti diye düşündüm hep. Şimdi ise 19 günlük ücreti peşin ödediğimi farkedince durum çözüldü.
Mesaj kalabalığı için kusura bakmayın.
Olsun hocam dursun mesajlar, bazen bir arkadaşın faturasına açıklama yaptığımız halde yok öyle değil diyor kabullenmiyor, siz ise anlatarak çözmüşsünüz.Benzer durum yaşayan olursa anlar durumu enazından.