Şimdi Ara

Bu fatura normal mi? (araç tamir-bakım ücreti) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz tuzlu geldi %20 kadar. Yan sanayi filtreler 10-15 TL. Orijinalparcami ttakmışlar hapsini? Baskiydi bilyaydi bunlar şart değil çok kotu durumdaysa değiştirirler diye biliyorum. İyi durumdaysa balata değişimi yeterli olur.işçilik 300 TLnormal. yağ castrol flnmi koydular ben şahsen ayni standartları karşılayan yagi internetten farklı bir marka adında yari fiyatına alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babıesrar82

Hocam vw fordu bilmem ama kia İzmir filtreler için 35 55 arası fiyat çekti bana. Ben de internetten hepsini 50ye aldım. Kia servis parça fiyatları kazık o zaman diğerleri dediğiniz gibiyse.

İnternetten aldiklariniz yan sanayi filtreler dışarda da 10 TL tanesi. Kia servisindekioorijinal filtreler 30-40 TL civarı normaldir.

• Bms garage kazim usta var forumda aratirsan bulursun. Önceden randevu al git ve sakin pazarlık etme çünkü zaten olabilecek en iyi fiyata yapar. Ustasından çırağına hepsi vizyon sahibi insanlardır ben kefilim hepsine. Gerekmeyen hicbiseyide fazladan degistirmezler, değişeceksşeyleri de parçacıyı senin yaninda hoporlore alıp arar sana sorar tek tek sen onay verirsen alır getirtir isini halleder. Ben yıllardır guvenirim kendisi durusttur

• Valla bora fiyatları hakkında pek bilgim yok ama, kendi c4 dizel aracımın baskı balata+bütün filtreler+motor yağı ve şanzuman yağı+ ön balatalar ve disk tornalatması+ sağ ön davlumbaz+ sol rot kolu ses yüzünden değişti 1150 lira gibi bi fiyat ödedim. Yağı castrol edge koydurmuştum. Tabi bu işlemler Balıkesir'de yapıldı ne kadar fark eder bilemem
  • Önceden değişecekler ve çıkacak fatura bilgisini alsaydınız böyle bir sürprizle karşılaşmazdınız.

Neyse, olan olmuş.
  • 400-500 liralık bir fazlalık var. Tecrube olarak görün..

• udmexpert U kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam 30 40 değil işte. 2 farklı bayi 40lı 50li rakamlar verdi filtrelere. Biliyorum yan sanayi olduğunu. Servisleri doyurmaya gerek yok sonuçta. 200e mal oldu işçilik dahil tüm bakım. Bayi 550 istedi oysa..
  • Geçmiş olsun. En az 500 tl fazla para almış sizden yazık günah 500 tl az para değil asgari ücretin yarısı bir meblağ. Gece nasıl rahat uyuyabiliyor bu insanlar hiç mi vicdan merhamet yok anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Önceden değişecekler ve çıkacak fatura bilgisini alsaydınız böyle bir sürprizle karşılaşmazdınız.

Neyse, olan olmuş.

Oooo...

Taksi Passat konusundaki mesajlardan sonra hala buralarda mısın sen yaaa?

• Kapalı pazar,dostluğu bozar.

Fiyatı baştan konuşulmamışsa affetmezler,her sektörde böyle maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Kapalı pazar,dostluğu bozar.

Fiyatı baştan konuşulmamışsa affetmezler,her sektörde böyle maalesef

Fiyatı baştan konuşmamıza müsade etmedi bile çünkü ne olacagını ne degişecegini bilmiyorduk. Alttan gıcırtı geliyor dedik baktı şöyle bi tamir ederiz dedi 300-400 lira rotil bide ayar parası aldı şaka gibi. Tek bilgimiz olan baskı balata idi onu önceden söylemişti. 500-600 tl ye çıkarız diye düşünüyorduk fatura ortada. Birde adam diyor ki 1800 ü verin aracınızı alın. Dedigim gibi daha önce babam kendisi götürmüştü güvenilir oldugunu söyledi. Büyük bir yer oldugunu görünce tamam dedim burada öyle 2. Sınıf iş yapmazlar ancak üçkağıdın ötesi oldu malesef.

• abartısız söylüyorum 1000 lira fazla. baskıyı ayrı yazmış, balatayı ayrı yazmış , birşeyi yaptırmadan fiyat sorun. Atıyorum adam üst kapağı sökmüş diyelim, bi de triger değiştirecez diye triger değişim ücreti ödemenin hiç bi manası yok. Zaten sökmüşsün sen motoru.

• Parayı verip aracı aldıktan sonra fatura isteyebilirsiniz

Başka otomobil forumlarında da aynen böyle belgeli olarak ustanın kazığını ifşa edebilirsiniz.kopyala-yapıştır ile tonlarca forumda yüzbinlerce hatta milyonlarca kişiye ulaşabilirsiniz

• @iniyesta
    Fatura bu benim fotoğrafını koyduğum kağıt . VW in bir forumuna da koydum. Pek bakan olmadı ancak kim görürse kardır. Ben diger yerlerinde böyle olduğunu düşünüyorum işi bilmeyene kazık atıyorlar şerefli usta veya işletme kalmamış.

@erkmenson
    Haklısınız faturaya bakar bakmaz o tuhafıma gitti benim teknik konuda hiçbir tecrübem yok bu yüzden ses çıkartmamıştım. Döner dönmez baktım ki 300 tl lik baskı balata 550 tl... Rotili tamir ederim diye söyleyen adam tüm parçaları degiştirip yüzlerce masraf açıyor bize onu söylese sorardık zaten fiyat ancak değiştirecegini söylemedi. Gerek yok demişti başta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1zek -- 21 Nisan 2015; 18:18:03 >
  • Yarın faturanın tamamını koyacağım herkes görsün bilsin de buraya gitmesin. Bizim gibi enayilik etmesin. Konuya yazan yazacak olan herkese de teşekkür ediyorum . Parçaları tek tek alıp vermek en mantıklısıydı ancak öyle veya böyle bunlara emanet ettik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

@iniyesta
    Fatura bu benim fotoğrafını koyduğum kağıt . VW in bir forumuna da koydum. Pek bakan olmadı ancak kim görürse kardır. Ben diger yerlerinde böyle olduğunu düşünüyorum işi bilmeyene kazık atıyorlar şerefli usta veya işletme kalmamış.

@erkmenson
    Haklısınız faturaya bakar bakmaz o tuhafıma gitti benim teknik konuda hiçbir tecrübem yok bu yüzden ses çıkartmamıştım. Döner dönmez baktım ki 300 tl lik baskı balata 550 tl... Rotili tamir ederim diye söyleyen adam tüm parçaları degiştirip yüzlerce masraf açıyor bize onu söylese sorardık zaten fiyat ancak değiştirecegini söylemedi. Gerek yok demişti başta.

can sıkma. Biz de çok kazık yedik , yediğim kazzıkları yazsam voyvoda bile utanır:) zamanla , tecrübeyle öğreniyor insan. İşi ehline bırakmak gerek, bi bilenle gitmek lazım böyle işlerde.

• Bence fiyatlar pahali. Fakat yorum yapan arkadaslar da biraz abartmis. 2004 model focusumun baski balatasina 2 tane ford servisi 2000 ve 1700 lira fiyat verdi.Bu fiyatta pazarlik sonucunda.Yorum yapan bazi arkadaslarin hic servise gitmedigini dusunuyorum. Sanayide yaptirdim 600 civari tuttu.

• Ben Volvo S60 aracımıza bakım yaptırdım periyodik yağ bakımı filtreler 4 fren balatası (arka balatalar elektrikli sistem) kdv dahil 742 lira ödedim. (özel servis). İşçiliğe 180 lira yazmışlar fatura ofiste kaldı çekebilirsem eklerim.
  • Febr kullanıcısına yanıt
    Saçmalayıp durma. Seviyesizliğin gereği yok.

Sen kimsin de benden hesap soruyorsun.

Karşında çocuk yok. Saygısızlık yakışmıyor.

Mesajlarımı okuma ve bloklama bölümüne bas.

Mahallenin kabadayısı havalarına girme.

Muhatabım değilsin. Mesajlarımı alıntılama.

İlgili konuda önce baktık ve E-devlette plaka görülmüyordu. Bundan dolayı konunun face olduğu

düşünüldü ve bu yönde mesajlar yazıldı fakat plaka takılıp e-devlette görülünce konu düzeltildi ve tatlıya bağlandı.

Bunu anlamayacak seviyede değilsin galiba.

İkide bir şahsıma saldırman tamamen saçma-sapan, sıradan ve basit, seviyesizce.
  • Ülkece yetkili servis alışkanlığı kazanmamız gerekiyor, alfa romeo 156 aracımın bakımını tamirciyi götürdüğümde 1.400 lira nakit ödeme yaptım ertesi gün birmoto gittiğimde ağır bakım fiyatına herşey dahil üzerine birde ufak hediyeler 820₺ fiyat verdiler utana sıkıla çıktım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.