Şimdi Ara

Bu farenin sorunu nedir ? Niye böyle oluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben yeni bir fare aldım bilgisayara ve bu fareyi usb 2.0 yuvasına taktım.
    Fare sorunsuz olarak çalışmakta fakat oyunlarla ilgili olarak bir sorun var.
    Mesela; ilerideki bir canavarın kafasına tam sniper ile nişan alıp ateş etmeye çalışacağım zaman bir türlü istediğim konuma getiremiyorum nişangah işaretini. Yani kafanın ya biraz soluna ya da sağına, aşağısına, yukarısına vs. sürekli acayip yerlere gidip duruyor nişangah. Zaten dandik bir çin malı fare. İdareten almıştım.

Fare hassasiyet ayarlarını windows ve oyun içerisinden ayarlamama rağmen olmuyor yine de.
    Profesyonel oyuncu değilim ama yine de nişangahı odaklamaya çalışırken daha kolay olmasını beklerdim.
    Ayrıca bazen yazılımların ufak düğmelerini tıklamaya çalışırken yanlışlıkla başka düğmeyi tıklıyorum fare yüzünden. Çünkü ekrandaki fare ok işareti istediğim konuma çok zor geliyor.

Bu farenin sorunu nedir ? Yeni fare almak istiyorum ve onun da böyle olmaması için hangi özelliğine dikkat edeyim ?

• Kullandığınız ürünün linkini paylaşırmısınız? Yani en basit şekilde şöyle diyeyim fiyatına bakmanız yeterli olacaktır :) Sensör kalitesizliğinden olacak sorunlardandır bu.
  • İnternetten değil bilgisayarcıdan aldım, link veremiyorum dolayısıyla. O gün acilen bir fareye ihtiyacım vardı, kalitesine vs bakmadan aldım.

Dandik çin malı, fason farelerden biri işte.

Ben bir bakayım fare incelemelerine en iyisi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    bu bir hata mı?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.