Bildirim
bu evde oturan ne iş yapar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
mutfak ve banyosu cokta lüks değil bence. yada o eve o şekil gitmemiş. onun dışında şahane tabi -
hiçbir iş yapmaz başkaları çalışır o yer
aşırı zenginler pekte çalışmazlar başkalarını çalıştırırlar arada denetlerler işini yapmyanları şutlar işini yapanları tutarlar -
quote:
Orijinalden alıntı: gren
aşırı zenginler pekte çalışmazlar başkalarını çalıştırırlar arada denetlerler işini yapmyanları şutlar işini yapanları tutarlar
öyle hocam anadan babadan kalanla açıyorlar bir yer yada direk üstlerine kalıyor ancak ben bir kurum kurmak istesem şuanki vergilerle çok zor. ama bir şekilde başlayıp yükselen var. istanbulda ne açılır fabrika olsun toptancılık olsun ne yapilir? -
Çalışmazlar, çalıştırırlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi nası ediyo o kadar para o ev ya? Param yok diye mi saçma geliyo bilmiyorum ama verilmez be -
aylık geliri 30,000 üzerinde ise oturur. Bizim fabrika müdürü benzerinde oturuyor Müdürün aylık geliri 68.000 tl -
4.900.000 veriyorsun manzara olarak karşı komşunu görüyorsun garip. Artık pahalı olmak lüks değil kesinlikle, böyle evlerin de bir kalitesi olurdu eskiden o da çarpık kentleşme yapısıyla bozulmuş maalesef. Ayrıca o nasıl mutfak ve banyo? Benim kirada oturduğum evin banyosu daha geniş oradan. Ayrıca dolaplara boğulmuş mutfağı söylemiyorum bile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
For further inquiries, feel free to contact us.
Bunu yazdıklarına göre herhalde yabancılar oturuyor buralarda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu bilmemde benim o kadar param olsa orda oturmazdım . -
quote:
Orijinalden alıntı: winchester34
quote:
Orijinalden alıntı: gren
aşırı zenginler pekte çalışmazlar başkalarını çalıştırırlar arada denetlerler işini yapmyanları şutlar işini yapanları tutarlar
öyle hocam anadan babadan kalanla açıyorlar bir yer yada direk üstlerine kalıyor ancak ben bir kurum kurmak istesem şuanki vergilerle çok zor. ama bir şekilde başlayıp yükselen var. istanbulda ne açılır fabrika olsun toptancılık olsun ne yapilir?
başkasının yanında çalışarak fazla rahat olmak mumkun değil
evet herkes zengin olabilir aslında ama kafasını çalıştırmak yerine gider maaşlı işlerde çalışırlar
ama çok aşırı zenginlikte herkese göre değil insan doyumsuzlaştıkça dahada zenginleşir
örnek:recep
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X