Şimdi Ara

Bu Endonezyalılar ne ayak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Temizliğe düşkün kısmında güldüm aynı evde yaşamanı tavsiye ederim benim çok tecrübem oldu. Sadık kısmı ise çok değişken konu ama evrensel bir kural vardır çocuğu yoksa kadın her zaman bulunduğu ortamdaki en uygun erkeği arar belki onun ülkesinde kral sensindir ama bir kere Türkiye'ye geldimi sıradanlaşırsın. TR de uzun yakışıklı biriysen zaten oralara gitmene de gerek yok her yerden kızları çekersin

• Sadece Endonezya değil, Filipinler, Kenya, Nijerya bunlar hep üst sıralarda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • voiptr V kullanıcısına yanıt

aynn öyle hocam, ne kadar 3-5. dünya ülkesi varsa doluşmuş uygulamalara kapak atacak elaman arıyolar

• -Hattori- kullanıcısına yanıt
    Endonezya'lıları çok bilmiyorum da Filipinlilerde aileye para gönderme eşine para verme gibi adetler var, Kenya, Uganda vb Afrika ülkelerinde başlık arası olarak keçi veya inek alma adeti var. Saçma sapan adetler. Sadece kapak atmaya çalışmıyorlar bir de gelenek deyip yolmaya çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voiptr -- 14 Temmuz 2025; 16:2:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Endonezyalı kızlar cennetten bir kare gibi tabi güzel olanları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

daha çok cennet mahallesinden bir kare gibiler

• LastStand L kullanıcısına yanıt
    Abartma o kadarda değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LastStand L kullanıcısına yanıt

koptum  

• Tanışma uygulaması kullanmadığımdan hiç uğraşmadığım bir konu.

• _zer0_ kullanıcısına yanıt

boş iş zaten hocam, eli ayagı düzgün abd veya avrupalı biriyle tanışmak imkansız gibi türk oldgunu ögrendikleri anda hamamböceği gibi bakıyorlar sana

Aralarında ırkçı olmayanlar var. Irkçı olmayanı denk gelirse sadıksa ilerler iş.

Fakat bize o gözle bakmalarının birçok nedeni var.

• Ummetcilik ayagina iyi pazar var yalniz keske japonlarla ummet olsaydik

• _zer0_ kullanıcısına yanıt

"Aralarında ırkçı olmayanlar var. Irkçı olmayanı denk gelirse sadıksa ilerler iş."

çok çok nadir çıkar hocam

"Fakat bize o gözle bakmalarının birçok nedeni var. "

kesinlikle öyle o konuda haklılar maalesef

• Muamma 77 kullanıcısına yanıt

cüce gibi kısa ve çocuk gibi çıta bacaklı zayıf çelimsiz karıları batılılar çok seviyor olmalılar...

• endonezyalıların tek bir derdi olur evlenmek falan değil sizden para koparmak

• Endonezyalı ve malezyalı kızlar aşırı azgın oluyorlar.Malum siteler de bunların milyonlarca amatör videoları var.Bir de beyaz erkeklere resmen tapıyorlar.Avustralyalı bir adam vardı Twitter da denk geldim.Adam Endonezya da resmen cenneti yaşıyordu.Gencecik kızlara istediği herşeyi yaptırıyordu.

üzdün :( ama doğru

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Hocam Tayvan fakir değil.Dünyanın en gelişmiş zengin ülkelerinden ve dünya nın teknoloji merkezi dünya da kullanılan gelişmiş çiplerin tamamını adamlar üretiyor.Tmsc firmasını araştır.Tayvan olmasa dünya durur.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım.

• Klür134 K kullanıcısına yanıt

uzun süredir fb takipçi sayfamı kontrol etmemiştim, bi baktım ki bayağı bi malezya, endonezyalı evli bekar orta yaşlı genç karılar beni takibe almışlar.. nerden bulmuşlar bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.