Şimdi Ara

bu emule neden indirmezzzz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu emule ne zor birşeymiş ya portu açtık yüksek id aldık ayarları yaptık netlimiter yükledik ama indirirken beklemesi normal mi resim i yolluyorum bi yardımcı olursanız sevinirim

• netlimiter'la falan olacak iş değildir o. cFos veya cFosSpeed kulanmalısınız.
    http://www.cfos.de

emule bu p2p programları arasında en sağlamı aynı zamanda en az leecher olanıdır; "ne kadar ekmek o kadar köfte" mantığıyla çalışır. Yani upload ettiğiniz oranda download hızlanır.
    Resmi göremedim fakat beklemenin sebebi budur, yani yeterince upload yapmadıysanız, başka kullanıcılarda krediniz yoksa sizi hep sonlara atacaklardır..
    (emule bir süre çalışıp upload yaptığında bu durum düzelmeye başlar. Kredinizi kaybetmemek için yeni windows kurarken emule yedekleyin...)

cfos araştırın forumda...
  • dostum emule demek sabır demek. ares kaza yada vs programlarla karıştırma. ayrıca kaynak en az 2000 olmaliki indirme hızın 20-25 arası olsun. upload ı 3 yap. en az 10-15 tane kaynağı olan şeyi aynı anda indirmeye başla 10 saat açık tut emuleyi başlar canavar gibi sömürmeye...
  • öncelikle sıra beklememek için kredinin yüksek olması lazım sonra kaynak sayısının fazla olması gerek ve emule açık kaldıkça hızlanır
  • Bende cfosspeed çalışmıyordu. Bir şekilde çalıştırdım sonunda. Ben de netlimiter kullanıyordum.Evet cfosspeed çok önemli. Mutlaka çekmelisin onu. Ne kadar upload o kadar kredi. Ben upload sınırı koymuyorum artık. Devamlı download yapıyor sıra falan pek beklemiyor.
  • arkadaşlar adamlar devamlı indiriyor benden 1kb ile sınır koymazsam 5 kb ile indiriyorlar o zaman da ben indiremiyorum bide bu kredi oranı nasıl hesap lanıyor gön/ind oranı 1.77/1.0 ii mi bu
    bide bilg ı bırakınca indirmeyi durduruyor galiba bilg da mouse u hareket ettirdiğimde ilk başta emulede hareket olmuyor 1 dk sonra yüklemeye başlıyor bu nedendir
  • aynı dertten ben de muzdaripim, bu hatayı nasıl halledebilirim?, modemdenmi ayar yapmam gerekiyor?
    ......
    eMule'unuzun bağlantı noktaları sınanırken lütfen bekleyin...

Sınanan IP: ...............................
    TCP bağlantı sınaması başlatılıyor...
    TCP sınaması başarısız! UDP sınaması gerçekleştirilmeyecek.

Bağlantı sınaması bitti.

--------------------------------------------------------------------------------

Ayrıntılı sonuçlar:

TCP bağlantı sınaması başarısız.
    eMule'unuza TCP bağlantı kurmak mümkün değil.
    Sunucular size bağlanamayacak ve bunun sonucunda düşük ID alacaksınız. Bu size çeşitli dezavantajlar verecek. Bu sorunu çözmeniz ısrarla önerilir.

Bağlantı noktası sorunları nasıl çözülür... Birşey sizin ağ iletişiminize karışıyor. Bunun için iki ana sebep var:

Eğer Güvenlik Duvarı kullanıyorsanız, güvenlik duvarınızın gerekli bağlantı noktalarını engellemediğinden emin olun! Bağlantı noktalarının kullanılmasına izin vermek için kuralları ayarlamanız gerekebilir.
    Eğer router kullanıyorsanız, router'ınızın gerekli bağlantıları yerel IP'nize yönlendirdiğinden emin olun!

Daha fazla ayrıntıyı ve kılavuzu burada çevrimiçi yardımda bulabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar bende emule 0.46a versiyonunu kullaniyorum. Yuksek id aliyorum ama download 10 KB/sn 'i gecmiyor. Acaba bu cFosSpeed 'i yuklemedigimden mi kaynaklaniyor. cFosSpeed 'i nerden indirebilirim linkini bilen var mi?
  • ARKADAŞIM EMULEDEN BİŞEYLER İNDİRMEK İSTİYORSAN HERŞEYDEN ÖNCE PEYGAMBER SABRINA SAHİP OLMAN GEREK.BU KONUYLA İLGİLİ BENDE ÇOK PROGRAM ARAŞTIRDIM VE DENEDİM.NE YAPARSAN YAP PROGRAM İNDİRMEDE BEKLEMELER VE YAVAŞLAMALAR OLACAKTIR....
  • Arkadaşlar o kadar uğraşıp dün gece Darkdragon modu ekledim. 50 kişi bakmış ve tenezzül edip yorum bile yapmamış. Peygamber sabrı istemiyorsanız en azından bir deneyin ve farkı hissedin.

http://forum.donanimhaber.com/m_4871997/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer -- 30 Kasım 2005, 16:22:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: asterix25

Arkadaslar bende emule 0.46a versiyonunu kullaniyorum. Yuksek id aliyorum ama download 10 KB/sn 'i gecmiyor. Acaba bu cFosSpeed 'i yuklemedigimden mi kaynaklaniyor. cFosSpeed 'i nerden indirebilirim linkini bilen var mi?

Cfosspeed'i torrentlerden ararsan bulabilirsin. Cfosspeed ile, emuleda upload limit vermiyorum hiç. En az 20 ile çekiyor. Ne kadar upload o kadar kredi ve dolayısıyla hız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.