Şimdi Ara

Bu ekran kartına muadil ? [SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize merhaba yıllar önce toplatmış olduğum bilgisayarım geçtiğimiz haftalarda arızalandı bakımı filan yapıldı, işlemci fanı filan değiştirildi, fakat resimde görmüş olduğunuz palit 9800 GT ekran kartım ekrana görüntü vermemekte, farklı bir ekran kartı takdığımızda görüntüyü aktarıyor ama bununla görüntü alamamaktayım. Hal böyle olunca sizlere 2 sorum olacak.

1. Bu sorun halledilebilir mi ? yada sorun neden kaynaklanıyordur ? 3-4 senelik ekran kartı yaptırmak mantıklı olur mu ?

2. Bu ekran kartına muadil yada daha üst bütçeyi fazla zorlamayacak, bir ekran kartı önerirmisiniz, kasa ve diğer parçalar hakkında şuan detaylı model sürüm bilgisi filan yok elimde, bu ekran kartının uyacağı bir kasayı düşünerek tavsiye verirseniz çok sevinirim.

Saygılarımla.

Bu ekran kartına muadil ? [SS]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameOis ebR -- 13 Ocak 2015; 10:24:44 >

• 9800 GT 3 4 senelik mi?

Benim bildiğim bi 7 8 senelik karttır kendisi. Şu güncel teknoloji ile karşılaştırınca oldukça zayıf kalıyor, yaptırmaya calısmak gereksiz maliyet. Gidip 150 liraya 6850 gibi bir kart alın keyfinize bakın 2. elden.
  • Diğer sistem bileşenleriniz nedir?CPU ,psu vs...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Timberman, diğer bileşenlerin ayrıntılı detaylarını bilmiyorum, sipariş formunu bulmam gerekiyor, bu ekran kartına bakıp bunun bir tık üzeri bir model tavsiye edemezmisiniz ?

@Suppordle, doğrudur hocam ben 3-4 sene diye hatırlıyorum zamanında iyi ekran kartlarından birisiydi, tavsiye ettiğiniz model için link atma şansınız var mı yada 200-250 liraya farklı bir model tavsiye eder misiniz ?

1 tb hdd i7 işlemci 4 ddr3 ram, fakat cpu ve psu hakkında bilgim yok, bu modele bakıp şunu destekler diyip bir kart önermenizi bekliyorum, formu bulduğumda görüntüsünüde ekleyeceğim, akşam üzeri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameOis ebR

Timberman, diğer bileşenlerin ayrıntılı detaylarını bilmiyorum, sipariş formunu bulmam gerekiyor, bu ekran kartına bakıp bunun bir tık üzeri bir model tavsiye edemezmisiniz ?

@Suppordle, doğrudur hocam ben 3-4 sene diye hatırlıyorum zamanında iyi ekran kartlarından birisiydi, tavsiye ettiğiniz model için link atma şansınız var mı yada 200-250 liraya farklı bir model tavsiye eder misiniz ?

1 tb hdd i7 işlemci 4 ddr3 ram, fakat cpu ve psu hakkında bilgim yok, bu modele bakıp şunu destekler diyip bir kart önermenizi bekliyorum, formu bulduğumda görüntüsünüde ekleyeceğim, akşam üzeri.

Bi tık ustu demissiniz ama i7 işlemci diyorsunuz . sisteminiz uygun gibi gözüküyor daha yeni kartlar için. Butceniz ne kadar acaba? Çünkü ekran kartı piyayasi çok farklı ayni 150-200 tlye 9800gt satanlar da var az bulunuyor diye onun 5-6 kati güçlü kartlarda var. Daha iyisini alma durumunuz varken kotüsüyle uğraşmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Timberman

quote:

Timberman, diğer bileşenlerin ayrıntılı detaylarını bilmiyorum, sipariş formunu bulmam gerekiyor, bu ekran kartına bakıp bunun bir tık üzeri bir model tavsiye edemezmisiniz ?

Bi tık ustu demissiniz ama i7 işlemci diyorsunuz . sisteminiz uygun gibi gözüküyor daha yeni kartlar için. Butceniz ne kadar acaba? Çünkü ekran kartı piyayasi çok farklı ayni 150-200 tlye 9800gt satanlar da var az bulunuyor diye onun 5-6 kati güçlü kartlarda var. Daha iyisini alma durumunuz varken kotüsüyle uğraşmayin.

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim, oyun oynayan birisi değilim yinede, yazılım üzerine kullanılan IDE'ler için bu resimdeki ürün işimi görüyordu o yüzden bir tık üzeri dedim bu yada daha üzeri olması yeterli yani benim için. Fiyatları gerçekten bilmiyorum, 200-250 liraya dediğim gibi bir parça önerebilirseniz iyi olur.

• 2. elden GTX 650ti yada düz GTX 650 alırsanız işinizi görecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

2. elden GTX 650ti yada düz GTX 650 alırsanız işinizi görecektir.

ti ile normali arasındaki fark nedir hocam birde bu palit 9800 gt nin olduğu kasaya uyaacakmıdır ? Birde benim kart 256 bit ti tavsiye ettiğiniz parçada hangisini öneriyorsunuz ? İlgi alakanız için tekrardan teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

2. elden GTX 650ti yada düz GTX 650 alırsanız işinizi görecektir.

ti ile normali arasındaki fark nedir hocam birde bu palit 9800 gt nin olduğu kasaya uyaacakmıdır ? Birde benim kart 256 bit ti tavsiye ettiğiniz parçada hangisini öneriyorsunuz ? İlgi alakanız için tekrardan teşekkür ederim.

Ti aynı modelin biraz daha güçlendirilmiş halidir. Bit ile kıyaslama yapamayız keza sizdeki kart ddr3, belirttiğim kartlar gddr5. pci ex girişli olan her anakarta uyacaktır, zaten artık tüm ekran kartları pci expres olarak cıkıyor 9800gt de olur GTX 780 de. Kimisi benim ramler ddr2, ddr5 ekran kartı girer mi diye soruyor da onlar birbirinden alakasızdır. Bilgisiniz olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.