Şimdi Ara

Bu ekran kartına bu psu uygun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Şimdi sizlere ufak bir soru soracağım. Gigabyte AORUS GeForce RTX 3060 Elite ekran kartına kullanmayı düşündüğüm temiz kullanılmış ve yorulmamış elimde bulunan Thermaltake 600w Psum var. Ben pek anlamam bilmem kaç pin lazım kaç artı kaç olmalı vs. Psuda uygun pin çıkışı var mı onu da bilmiyorum. Okuyunca da anlamıyorum. Kasayı açıp bakıyım dicem şehir dışındayım. Ekran kartını aldık eğer uymaz uygun pin çıkışı yok derseniz bi de psu sipariş edicem. İnternetten bi siteden bulduğum bilgiler şu (Psu ile ilgili);

Bu ekran kartına bu psu uygun mu?

teşekkür ettim şimdiden.

• 2 tane pcie kablosu var gorunuyor.6+2 pin olarak.

fakat korumaları eksık. ve pek sağlıklı bır psu gıbı durmuyor.

bütçeniz yoksa kullanın ama en kısa zamanda ıyıbır psu ıle degıstırın. 7-8k verıp ekran kartı alıyorsunuz kartı çip etmesin.

• acura07 kullanıcısına yanıt

pin girişi olarak tamam yani. Ne gibi bir koruma gerekiyor ne tür durumlar için yani çip etmesin cidden :D

• introdus kullanıcısına yanıt

mümkünse bu 5li olsun :)

OPP (Over Power)

OVP (Over Voltage)

SCP (Short Circuit)

OTP (Over Temp)

UVP (Under Voltage)

peki 1 2 ay idare eder mi ?

• introdus kullanıcısına yanıt

fiziksel bır sıkıntısı yoksa eder. uzun vadede degıstırmenızı onerırım ama.

Dostum elimde shaarkon V2 var çok uyguna almıştım bu dediğin korumalara baktım var mı diye otp hariç hepsi var akım korumalı priz ile kullansam faydalı olur mu sence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sisteme Monitör Ne olmalı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu forumda ekran kartına 5 bin tl üzerinde para verip, psu konusunda cimrilik yapanları anlamıyorum. Bu ekran kartına iyi bir psu alın.

• Bir şeyi bir insanın tam anlamıyla neden yaptığını anlamadan konuşanları da ben anlamıyorum. Bütçem şuanda buna el verdi ve elimde hazır psum var. Değiştireceğimi söylemişim zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreyurt999 E kullanıcısına yanıt

Bende Sharkoon SHP V2 650W kullanıyorum memnunum parasına göre sundukları gayet iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.